Light: Τι έλεγε πριν τον καυγά με τον Snik στα βραβεία του MAD


Στην κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι, πριν τον καυγά του με τον Snik που σημάδεψε τα φετινά βραβεία του MAD, μίλησε ο Light. O trapper έδωσε απαντήσεις για την τραπ, τα δικά του τα τραγούδια, αλλά και για τον Τραννό.

Η σχέση μου με τα βραβεία MAD είναι δούναι και λαβείν. Τα περισσότερα δικαστήρια δεν έχουν γίνει ακόμα, η δικαιοσύνη θα αποφασίσει. Βιάζονται να κανιβαλίσουν ότι και να τους πω. Το 99% των ατόμων που οπλοφορούν στην Ελλάδα δεν έχουν καμία σχέση με τη ραπ και την τραπ μουσική. Πήραν τη δήλωσή μου που είπα ότι αυτό είναι το ραπ και θέλανε να πουν ότι το ραπ είναι η οπλοφορία, δεν έχει καμία σχέση, είπε αρχικά και Light και συνέχισε:

Η αλήθεια είναι πως όλοι αυτοί οι καθώς πρέπει κύριοι της τέχνης και του πολιτισμού, αυτοί είναι που κάνουν τα αίσχη όλα αυτά τα χρόνια. Μην κατηγορούμε τον Τραννό που τον πιάσανε με ένα πιστόλι που ήταν για ένα γύρισμα βίντεο κλιπ. Να κοιτάμε τα χάλια μας πριν κρίνουμε τους άλλους. Θεωρώ ότι η καλλιτεχνική κοινότητα εθελοτυφλεί και δεν κοιτάει την καμπούρα της. Πάντα οι γονείς θα λένε “τι είναι αυτά που ακούνε τα παιδιά μας, θα γίνουν κακοί άνθρωποι.

Να θυμηθούν τι ακούγανε αυτοί στα νιάτα τους. Μη ρίχνουμε όλη την ευθύνη στη μουσική και τους καλλιτέχνες. Άμα δεν θέλει ένας γονιός να πάρει την ευθύνη θα βρει 100 εξωτερικούς παράγοντες για να ρίξει την ευθύνη για το κακό αποτέλεσμα. Ποτέ μέσω της μουσικής μας δεν έχω σπρώξει κάποιον να κάνει τα πράγματα που έχει χρειαστεί να κάνω εγώ. Εγώ διηγούμαι τη δική μου ιστορία. Να είσαι ο εαυτός σου, να είσαι αυθεντικός και να μην κάνεις πράγματα που δεν χρειάζεται να κάνεις, είπε ο Light.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!