Λιάγκας κατά Σπυροπούλου: «Φτώχεια, πείνα, εξαθλίωση»!

Γύρω στα είκοσι λεπτά ασχολήθηκαν σήμερα στο Πρωινό με το ρεβεγιόν που έκανε σπίτι της η Ελένη Μενεγάκη, τις διακοπές της στις Μαλδίβες, αλλά και τη φωτογραφία που ανέβασε στο διαδίκτυο η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου


«Είναι προφανές ότι η Ελένη Μενεγάκη έχει την οικονομική δυνατότητα να…» – Σάσα Σταμάτη για Σπυροπούλου: «Τροφαντούλα… Σκυλολόι…»

Γύρω στα είκοσι λεπτά ασχολήθηκαν σήμερα στο Πρωινό με το ρεβεγιόν που έκανε σπίτι της η Ελένη Μενεγάκη, τις διακοπές της στις Μαλδίβες, αλλά και τη φωτογραφία που ανέβασε στο διαδίκτυο η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Κατά τη διάρκεια της κουβέντας ανέβηκαν οι τόνοι αρκετά και ακούστηκαν πολλές απόψεις. Ιδιαίτερη αίσθηση όμως, έκαναν τα σχόλια που ακούστηκαν για την Κωνσταντίνα.

Όταν ο Γιώργος Λιάγκας είδε τη φώτο της νεαρής παρουσιάστριας του ALPHA από τον εξωτικό προορισμό, ξέσπασε: «Φτώχεια πείνα και εξαθλίωση! Είναι προφανές ότι η Ελένη Μενεγάκη έχει την οικονομική δυνατότητα να πάει στις Μαλδίβες και καλά κάνει. Εγώ δεν κατηγορώ κανέναν που με την αξία του έχει βγάλει λεφτά. Όμως, στην εποχή της κρίσης θα μπορούσε να μην ανεβάσει φωτογραφία (η Κωνσταντίνα). Κι εγώ πήγα στη Βουλγαρία, δεν ανέβασα όμως φωτογραφίες να κάνω σκι». 

Στη συνέχεια ήρθαν τα …κολακευτικά σχόλια της Σάσας Σταμάτη για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Τροφαντούλα, τσουπωτή». Ενώ, αναφερόμενη ότι με την επιστροφή της στο αεροδρόμιο η παρουσιάστρια ζήτησε να της φέρουν τα σκυλιά της, πρόσθεσε η Σάσα: «Έχει πολλούς σκύλους. Τι είναι η Σπυροπούλου… απλό κορίτσι; Σκυλολόι»!

«Κωνσταντίνα καλή χρονιά!», είπε στο τέλος γελώντας ο Θέμης Γεωργαντάς.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!