Λιάγκας: Δεν έχω κόντρα με κανέναν – Αν δω τον Νίκο Παππά στον δρόμο θα του μιλήσω


Ο Γιώργος Λιάγκας όπως δήλωσε στο “Ενώπιος Ενωπίω” δεν έχει αποκτήσει φίλους στον χώρο.

Ο αγαπημένος παρουσιαστής μιλώντας για τον αν έχει φιλίες μέσα από τη δουλειά, είπε: «Δεν έχω κρατήσει φίλιες που να πω ότι… Να σου πω είναι μετρημένοι στα δάχτυλα. Δεν έχω άλλους φίλους που να πω ότι είναι φίλοι μου από τη δουλειά. Δεν έχω».

Όσον αφορά τις κόντρες  που έχει κατά καιρούς: «Όσο κι αν δεν το πιστεύεις, δεν έχω», είπε αρχικά και συνέχισε λέγοντας ότι «σε ότι με αφορά δεν έχω κόντρα με κανέναν. Δεν υπάρχει άνθρωπος που δεν θα του πω καλημέρα δε θα του πω καλησπέρα δεν θα τον χαιρετήσω. Πραγματικά δεν έχω άνθρωπο από τη δουλειά που θα αισθάνομαι άσχημα αν τον συναντήσω. Δεν κρατάω κακία».

Για την κόντρα του με τον Νίκο Παππά, είπε: «Του ‘κανα κριτική εγώ, απάντησε εκείνος, του ξανάκανα εγώ ξαναπάντησε εκείνος… Στο πλαίσιο της δουλειάς της δικής μου και στο πλαίσιο της δουλειάς της δικής του γιατί απ’ ότι αντιλαμβάνομαι θα πολιτευτεί με τον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές. Οπότε ως πολιτικός θεώρησε ότι αυτό πιθανόν τον ευνοεί. Καλά έκανε ο άνθρωπος. Αν τον δω δεν θα του πω να ρίξουμε σουτάκια γιατί θα με κερδίσει, αλλά να του μιλήσω μπορώ».

«Δεν μου ταιριάζει η πολιτική»

Για την εποχή που είχε βάλει υποψηφιότητα με το ΠΑΣΟΚ, ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε: «Δεν βγήκα βουλευτής για 400 ψήφους. Εγώ είχα πάρει 22500 και πήρε ο τελευταίος του ΠΑΣΟΚ 22900. Ο Σαχινίδης που έγινε και υπουργός Οικονομικών μετά», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια τόνισε ότι: «Επειδή ποτέ δεν πρέπει να λέμε ποτέ δεν το αποκλείω. Αυτή την στιγμή αν με ρώταγες θα έλεγα ούτε καν στα όνειρα μου… Νομίζω ότι δεν μου ταιριάζει πλέον η πολιτική. Δεν μπορώ να υποταχθώ στις υποταγές ενός ανθρώπου που θα μου έλεγε κάνε αυτό κάνε αυτό κάνε αυτό. Νομίζω ότι δεν θα ήμουν καλός βουλευτής», κατέληξε ο παρουσιαστής.

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!