Λάκης Λαζόπουλος: ”Θα γίνει το ”μπαμ” από τον κόσμο και δεν θα μείνει τίποτα”

Καλεσμένος στην εκπομπή “Ενικός” βρέθηκε χθες βράδυ ο ηθοποιός και μίλησε για όλους και όλα.


Την ελληνική πραγματικότητα, το πολιτικό σύστημα, τους νέους, την κρίση, την ανεργία αλλά και την οργή που νιώθει ο ελληνικός λαός, σχολίασε ο Λάκης Λαζόπουλος, ο οποίος μίλησε για όλα «Στον Ενικό», και στο Νίκο Χατζηνικολάου.

Για την απαξίωση που δείχνουν οι Έλληνες στο πολιτικό σύστημα είπε ότι «δεν έχουμε δημοκρατία». «Οι κυβερνήσεις που έρχονται κρέμονται σε ξένες κρεμάστες. Δεν τους κρατάει ο ελληνικός λαός. Τους κρατάει η Γερμανία αν θέλει» υπογράμμισε ο Λάκης Λαζόπουλος.

«Δεν νομίζω ότι σήμερα κανένας Έλληνας έχει αμφιβολία ότι οι πολιτικοί είναι για κλάματα. Έχουμε μία δημοκρατία όπου οι βουλευτές πάνε από τη Βουλή στα κανάλια και από τα κανάλια στη Βουλή» είπε ο Λάκης Λαζόπουλος.

Για τον Μιχάλη Λιάπη και τις πλαστές πινακίδες:

«Έχει βλακόφατσα! Είμαι σίγουρος ότι οι αστυνομικοί δεν πίστευαν ότι η βλακόφατσα αυτή έχει υπουργέψει! Όλοι αυτοί είναι για κλάματα. Δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν πουθενά! Το παίζουν σωτήρες αλλά κρύβονται. Κρυμμένοι σωτήρες δεν υπάρχουν πουθενά στην ανθρωπότητα».

Για την τοποθέτηση του Νότη Σφακιανάκη περί «Χρυσής Αυγής»:

«Ο Νότης έχει πάρει το δρόμο του και τις αποφάσεις του, και έχει πει τις σκέψεις του. Δεν με εξέπληξαν όσα είπε. Πολύς κόσμος, δεν μπορεί να διαχειριστεί σωστά το θυμό του. Δεν θέλω να κατηγορήσω κανέναν! Ο κόσμος έχει πάρα πολλή οργή!»

Για την οργή του κόσμου και την αλλαγή που έρχεται:

«Νιώθω οργή και καταλαβαίνω την οργή. Προσπαθώ να την κοπάσω. Είναι κοντά η ώρα που θα γίνει το μπαμ από τον κόσμο και δεν θα μείνει τίποτα όρθιο. Υπάρχει για πρώτη φορά ένας ενιαίος θυμός, που τον προσέχω, να μην τον κάνω οργή και καταγγελία, αλλά σάτιρα.

Δεν έχουν σκέψη οι Έλληνες, τους παίρνουν τα σπίτια, τη ζωή, είναι σε κατάσταση τρέλας. Δεν έχουν χρόνο να οργανώσουν το θυμό τους. Η αλλαγή θα έρθει από τις γυναίκες και τις νοικοκυρές, και από τους νέους ανθρώπους. Δεν την ξέρουν τη γενιά αυτή καθόλου οι πολιτικοί. Δεν έχουν ιδέα πως λειτουργεί».

Για την ανεργία και την Γερμανία:

«Οι κυβερνήσεις κρέμονται σε ξένες κρεμάστρες. Ένας λαός, περιμένει τι θα πει η “μαμά” μας η Μέρκελ που κάθε φορά μας μαλώνει ή μας λέει καλά λόγια. Η Γερμανία εγκλώβισε ένα πολιτικό προσωπικό της Ελλάδας, εξαγοράζοντας κόμματα και πολιτικούς, που ζούσαν με μαύρο χρήμα. Πως τα κόμματα αυτά κυβερνούν ακόμα; Δεν είναι οικονομικές εγκληματικές οργανώσεις; Γιατί δεν έκλεισαν; Η Γερμανία έχει τους Έλληνες πολιτικούς στο χέρι, στο σύνολο τους!»

Για τον πνευματικό κόσμο της χώρας:

«Η χώρα δεν έχει καθόλου φωνή. Το έχουνε βουλώσει όλοι! Για μένα το ανησυχητικό είναι ότι οι έξυπνοι άνθρωποι δεν αντιδρούν».

Για τις εταιρίες δημοσκοπήσεων:

«Οι εταιρίες δημοσκοπήσεων λειτουργούν με εντολές. Όλο το παιχνίδι είναι με σημειωμένη τράπουλα. Ο,τι στήνεται, στήνεται με βάση την σκέψη μας και μετά αποφασίζουν τι θα κάνουν. Να μην τους απαντά ο κόσμος. Να πηγαίνει κατευθείαν στις εκλογές».

Τέλος, σχολιάζοντας τα πολιτικά κόμματα και τους αρχηγούς τους, είπε:

«Ο Σαμαράς είναι καλός ηθοποιός σε ένα κακό έργο. Το ΠΑΣΟΚ έκλεισε και δεν υπάρχει πουθενά. Ο Τσίπρας είναι ο πιο καθαρός στην ιστορία. Δεν πρέπει να αρχίσει να μαζεύει κι αυτός το παλιό ΠΑΣΟΚ.Το πρόβλημα της χώρας είναι ότι είναι ένα σάπιο σανίδι και κανείς δεν μπορεί να το κρατήσει, όποιος κι αν είναι αυτός! Η χώρα πρέπει να ξεκαθαρίσει από τη σαβούρα, τη διαφθορά και τη διαπλοκή. Θέλω δημοψήφισμα από τον κόσμο, να μην υπάρξει ο νόμος περί  μη ευθύνης υπουργών».



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!