Λάκης Γαβαλάς για Γιώργο Μαζωνάκη: «Έπαθα σοκ, έχω πληγωθεί κι εγώ»


Στην οικονομική περιπέτεια που περνά αυτό το διάστημα ο Γιώργος Μαζωνάκης, αλλά και στα κοινά στοιχεία με τη δική του προσωπική ιστορία αναφέρθηκε ο Λάκης Γαβαλάς, μιλώντας το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή «Πρωινό» και στον Γιώργο Λιάγκα στον ΑΝΤ1.

Συγκεκριμένα, ο Λάκης Γαβαλάς εξομολογήθηκε πως «με συγκλονίζει γιατί και εγώ έχω περάσει, ξέρετε ότι και εγώ στην οικογένεια μου έχω περάσει, λόγω οικονομικών τραυμάτων που συνέβησαν, διάφορά. Ήταν, λέει, μάνατζερ του και είναι όντως. Εγώ τελευταία, πριν κλείσει το πρόγραμμα του, είχα κλείσει τραπέζι και μου λέει «ναι, Λάκη μου, το τακτοποιώ». Όταν πήγα όμως στο μαγαζί, δεν ήταν εκεί και μάλιστα κάποιος μου είπε ότι «δεν έρχεται, δεν συνεργάζεται με τον κ. Μαζωνάκη». Ακούγοντας τώρα αυτό παθαίνω σοκ. Αλλά, βλέπετε, το έργο συνεχίζεται».

«Έχω πληγωθεί και εγώ γιατί αυτό το συγγενικό πρόσωπο είχε δυστυχώς μυηθεί και εξαπατηθεί από την οικονομική διευθύντρια, με την οποία πλαστογραφούσαν και έκανα διάφορα στην εταιρία. Από τότε δεν μου μιλάνε».

«Ο Γιώργος είναι μια πηγή ενέργειας και μια πηγή χρηματικών αποδοχών. Δουλεύει, ακόμα και όταν έκανε ότι κατούρησε για πλάκα στην πίστα και το πήραν στραβά. Τον συμπονώ και είμαι μαζί του» πρόσθεσε ο Λάκης Γαβαλάς.

Δείτε το βίντεο:

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!