Κυριάκος Παπαδόπουλος: Ο συνθέτης των επιτυχιών κάθε Πέμπτη με συναισθήματα


Με αφορμή τα 25 χρόνια πορείας στην ελληνική μουσική, ο μουσικοσυνθέτης Κυριάκος Παπαδόπουλος, παρουσίασε για πρώτη φορά σε μουσική σκηνή τις δημοφιλείς επιτυχίες του.

Από την προηγούμενη Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου και κάθε Πέμπτη θα βρίσκεται στη σκηνή της Οδού Λυσίου, στην Πλάκα.


Με ένα μουσικό πρόγραμμα γεμάτο λαϊκά τραγούδια, τα οποία ο κόσμος αγκάλιασε από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας τους και πλέον τα συμπεριλαμβάνει στη λίστα των «κλασσικών αγαπημένων».

Παρόντες στην πρεμιέρα των εμφανίσεων τοcyυ ήταν και πολλοί φίλοι από τον καλλιτεχνικό χώρο που στήριξαν τον μουσικοσυνθέτη και τον καταχειροκρότησαν.

Το πρόγραμμα βασισμένο στις επιτυχίες του συνθέτη και με guest star τον Κώστα Καραφώτη και τους Τζωρτζίνα Καραχάλιου, Μαρία Ιωαννίδου και Χάρη Χαλαμούτη, βρήκε μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο.

Αν και ο Παπαδόπουλος όλα αυτά τα χρόνια κρατάει χαμηλά το προφίλ του, μακριά από τις life style στήλες των περιοδικών, το καλλιτεχνικό στερέωμα και όχι μόνο, έδωσε το παρών για να τιμήσει τον συνθέτη. Αλλωστε όπως λένε και οι ίδιοι, “Επιτέλους, το αποφάσισε!…Γιατί ο Παπαδόπουλος είναι συνταγή επιτυχίας και σφραγίδα ποιότητας σε κάθε τραγούδι.

Αυτό έπρεπε να γίνει… Οχι μόνο για τις μελωδίες που γράφει και τραγουδάει όλος ο κόσμος αλλά και για το ήθος και τη σεμνότητά του απέναντι στους συνεργάτες του”.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!