Κρήτη: Φίλοι στη ζωή και στον θάνατο – Θρήνος για τους δύο νεκρούς του μοιραίου αεροσκάφους


Το χθεσινό ταξίδι για τους δυο φίλους από την Αερολέσχη Δυτικής Αθήνας ήταν και το τελευταίο. Το μονοκινητήριο αεροσκάφος στο οποίο επέβαιναν, έπεσε στη θάλασσα του Μάλεμε στην Κρήτη.

Όπως έχει γίνει γνωστό από την Πέμπτη, ο πιλότος ήταν ο Θεόδωρος Πάντος, πρόεδρος της Αερολέσχης Δυτικής Αθήνας. Ο συγκυβερνήτης του μοιραίου αεροσκάφους, ήταν ο Κωνσταντίνος Καραμπίνης ο οποίος επίσης έχασε τη ζωή του. Ο άτυχος άνδρας, ήταν πατέρας δυο παιδιών, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, flashnews.gr

Οι δυο τους ήταν καλοί φίλοι και μοιράζονταν το πάθος τους για τους αιθέρες. Οι δύο άνδρες είχαν αναχωρήσει από την Κωπαΐδα προκειμένου να πάνε στο Μάλεμε για να συναντήσουν μέλη κάποιας αερολέσχης.

Το επικρατέστερο σενάριο της πτώσης

Αρκετά είναι τα σενάρια που εξετάζουν οι Αρχές για τη μοιραία πτώση του μονοκινητήριου αεροσκάφους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, αυτό που επικρατεί είναι πως ο κυβερνήτης πιθανότατα να έχασε τον προσανατολισμό του καθώς όταν έφτασαν στο Μάλεμε είχε νυχτώσει και δεν υπήρχε καλή ορατότητα.

Οι σοροί και των δύο ανδρών βρίσκονται στο νοσοκομείο όπου αναμένεται να πραγματοποιηθεί η νεκροψία – νεκροτομή.

Παράλληλα, σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες από το Λιμενικό Σώμα για τους λόγους της πτώσης του μονοκινητήριου αεροσκάφους.

Μάλιστα, σήμερα στην περιοχή θα βρίσκεται και η Επιτροπή Διερεύνησης Ατυχημάτων που θα πραγματοποιήσει αυτοψία στην περιοχή του δυστυχήματος και θα ερευνήσει την υπόθεση.

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!