Κωστόπουλος για Λιάγκα: «Κάποιοι να μαζευτούν στο σπίτι τους»…

Ακόμη υποστήριξαν ότι καθένας πρέπει να βλέπει τη δική του οικογένεια και όχι να ασχολείται με τις οικογένειες των άλλων , ειδικά ανθρώπων που είναι τόσο αξιοπρεπείς όσο ο Φώτης Σεργουλόπουλος.


«Πώς θα είναι το παιδί του Φώτη Σεργουλόπουλου; Το έκανε κανονικά ή με σπερματέγχυση;». αυτή φράση το Γιώργου Λιάγκα σχολιάστηκε από την απέναντι πρωινή εκπομπή. Τόσο ο παρουσιαστής όσο και η υπόλοιπη ομάδα του Πρωινού mou διαφώνησε με το σχόλιο, θεωρώντας ότι δεν πρέπει να ασχολούνται και να σχολιάζουν θέματα που αφορούν τα παιδιά….

Ακόμη υποστήριξαν ότι καθένας πρέπει να βλέπει τη δική του οικογένεια και όχι να ασχολείται με τις οικογένειες των άλλων , ειδικά ανθρώπων που είναι τόσο αξιοπρεπείς όσο ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

«Κάποιοι κάποιοι να μαζευτούν στο σπίτι τους και να βλέπουν τα δικά τους παιδιά», είπε ο Πέτρος Κωστόπουλος προφανώς αναφερόμενος στον Γιώργο Λιάγκα. Εκνευρισμένος ο παρουσιαστής συμπλήρωσε ότι σχόλια αναληθή υπήρξαν και όταν η Τζένη Μπαλατσινού περίμενε και τα δύο της παιδιά.

 Στο πρώτο παιδί του ζευγαριού, μία δημοσιογράφος είχε γράψει σε γνωστή εφημερίδα ότι το παιδί έχει σύνδρομο down και θα κάνουν άμβλωση. Ενώ και στη δεύτερη εγκυμοσύνη συνέβη κάτι παρόμοιο. «Δέκα χρόνια μετά, όταν η Τζένη ήταν πάλι έγκυος βγήκε μια άλλη γαϊδούρα και είπε ότι επειδή θέλαμε να κάνουμε αγόρι, πήγαμε στο Λονδίνο και κάναμε μια ειδική διαδικασία. Έπιασε δίδυμα –ένα αγόρι και ένα κορίτσι- και σκότωσαμε το κορίτσι για να κρατήσουμε μόνο το αγόρι. Δεν ανέφερε τα ονόματα μας αλλά μας φωτογράφισε».ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!