Κώστας Κόκλας: «Μετά τα 50 αποδέχεσαι τον εαυτό σου – Αρχίζεις και ισορροπείς εσωτερικά»


Ο Κώστας Κόκλας φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «The 2night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου, όπου συζήτησε τις πρόσφατες αλλαγές στη ζωή του που του έχουν προσφέρει ισορροπία και γαλήνη, καθώς και τα μαθήματα που αποκομίζει ένας άνδρας μετά τα 50 του χρόνια.

«Μετά τα 50 αρχίζεις να ισορροπείς εσωτερικά και να νιώθεις πραγματικά καλά. Αποδέχεσαι τον εαυτό σου, αναγνωρίζεις τις προτιμήσεις σου και αποβάλλεις τις ανασφάλειες», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όταν ρωτήθηκε αν έχει ανεκπλήρωτες επιθυμίες, απάντησε: «Δεν έχω απωθημένα. Έχω απολαύσει πολλές διακοπές, περνώντας τα καλοκαίρια στο νησί μου και μεγαλώνοντας τον γιο μου».

Πραγματοποιώντας έναν απολογισμό της τελευταίας τετραετίας, ο Κώστας Κόκλας ανέφερε: «Για μένα, αυτή η περίοδος λειτούργησε ευεργετικά και καταπραϋντικά. Είχα την ευκαιρία να επουλώσω τις πληγές μου από τις πιέσεις της προηγούμενης εικοσαετίας. Η υπερβολική δουλειά είχε προκαλέσει σύγχυση τόσο επαγγελματικά όσο και στις σχέσεις μου με τους γύρω μου. Ο χρόνος αυτός ήταν πολύτιμος, καθώς με βοήθησε να θεραπεύσω ψυχικά κομμάτια και να ανασυντάξω τον εαυτό μου».

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!