Κώστας Φραγκολιάς – Άρης Σοϊλέδης: «Δύο ξένοι» σε εκδήλωση – Δεν αντάλλαξαν ούτε κουβέντα


Σε εκδήλωση έδωσαν το παρών ο Κώστας Φραγκολιάς και ο Άρης Σοϊλέδης, αλλά δεν αντάλλαξαν ούτε μία κουβέντα. Ο Κώστας Φραγκολιάς μίλησε στο Happy Day για τον λόγο που δεν μιλάνε πια.

Ο Άρης Σοϊλέδης ρωτήθηκε από δημοσιογράφους για την φιλία του για τον Κώστα Φραγκολιά. «Δεν είναι η ώρα να συζητήσουμε αν μιλάω με τον Κ. Φραγκολιά» είπε με μια δόση ενόχλησης ο πρώην ποδοσφαιριστής.

 

Φραγκολιάς: Έχει δείξει τις προθέσεις του και δεν το λέω άσχημα

Ο Κώστας Φραγκολιάς μίλησε στο Happy Day για τον λόγο που δεν μιλάνε πια.

«Συμφωνώ με αυτό που είπε ότι δεν είναι η ώρα να μιλήσουμε για το αν μιλάμε. Δεν μπήκαμε και δεν μας πήραν από το χεράκι να πάμε μαζί» δήλωσε ο Κώστας Φραγκολιάς κι έκαναν ένα χιουμοριστικό σκετσάκι με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή με τους τρόπους που μπορείς να αποφύγεις τον άλλον όταν βρίσκεσαι σε ένα event.

«Δεν έχει ωριμάσει ακόμη (σ.σ. η φιλία). Θα σου πω σοβαρά γιατί δεν μιλήσαμε με τον Άρη. Επειδή έχει δείξει τις προθέσεις του και δεν το λέω άσχημα. Όταν κάποιος σε παίρνει τηλέφωνο κι εσύ δεν απαντάς ή δεν τον παίρνεις τον άλλον πίσω. Ο άνθρωπος δείχνει τις προθέσεις του. Εγώ τώρα θα τον πιέσω; Δεν ψήνεται. Δεν είναι δεν σε θέλω μία δεν σε θέλω δέκα. Έχει δείξει τις προθέσεις του κι εγώ το σέβομαι» απάντησε στη συνέχεια ο Κώστας Φραγκολιάς.

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!