Κώστας Φαλελάκης: Μου έγραφαν «θα σε παλουκώσουμε στο Σύνταγμα»


Συνέντευξη στην Ελένη Τσολάκη παραχώρησε ο Κώστας Φαλελάκης. Κατά την διάρκεια της συνέντευξης μίλησε και για την απώλεια του Μηνά Χατζησάββα, αλλά και για τα απειλητικά μηνύματα που δεχόταν την εποχή που πέθανε ο ηθοποιός.

Μιλώντας για τον Μηνά Χατζησάββα ανέφερε: «Είχα αγάπη όσο ζούσε ο Μηνάς. Μετά τον θάνατό του ήμουν σε έναν αγώνα επιβίωσης, γιατί ήμουν πολύ δύσκολα οικονομικά, δούλευα πολλές ώρες και έλλειπα πάρα πολύ από το σπίτι.

Μετά τον θάνατο του Μηνά έπρεπε να πληρώσω έναν άδικο φόρο, καθώς η κοινή μας περιουσία που ήταν στο όνομα του Μηνά φορολογήθηκε. Κι εγώ έπρεπε να πληρώσω 30.000 ευρώ στο φόρο κληρονομιάς για το σπίτι που είχαμε αγοράσει από κοινού με δάνειο στο όνομά του».

Ακόμα, ο ηθοποιός είπε: «Με τον Μηνά η γνωριμία και ο έρωτάς μας ήταν καρμικός, τον ερωτεύτηκα από την πρώτη ματιά. Με το που άρχισε η σχέση μου με τον Μηνά, έκανα coming out στους γονείς μου. Δεν μίλησα ποτέ ανοιχτά στον πατέρα μου για τη σχέση μου, τον Μηνά τον θεωρούσε φίλο μου.

Η αγάπη μας ήταν έντονη. Κάποιες φορές νιώθω ρίγος φέρνοντας τα χαρακτηριστικά του στη σκέψη μου. Θύμωσα πολύ όταν δεν μπόρεσα να κηδέψω τον Μηνά, ήταν ένα μεγάλο χαστούκι. Δέχτηκα και απειλητικά μηνύματα τότε, μου έγραφαν “θα σε παλουκώσουμε στο Σύνταγμα”».

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!