Κως: Τα γλυκόλογα των ψαράδων παγίδεψαν δύο ανήλικες κοπέλες – Χαμός από τις αποκαλύψεις!

Τα δύο ανήλικα κορίτσια μίλησαν στους γονείς τους, όταν η περιπέτειά τους είχε ολοκληρωθεί…


Τα δύο ανήλικα κορίτσια μίλησαν στους γονείς τους, όταν η περιπέτειά τους είχε ολοκληρωθεί…

Δύο υποθέσεις αποπλάνησης ανηλίκων θα απασχολήσουν τα Μικτά Ορκωτά Δικαστήρια Ρόδου και Κω την προσεχή Δευτέρα. Ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Κω, θα καθίσει ένας Ελληνογερμανός, κατηγορούμενος για αποπλάνηση ανηλίκου, που συμπλήρωσε το 12ο όχι και το 14ο έτος της ηλικίας του.

Σε βάρος του έχουν επιβληθεί οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης συναναστροφής και επικοινωνίας με την ανήλικη κοπέλα. Η δίωξη σε βάρος του Ελληνογερµανού ασκήθηκε αυτεπαγγέλτως από τον Εισαγγελέα Πληµµελειοδικών Ρόδου µετά από κατάθεση της µητέρας της ανήλικης, σύµφωνα µε την οποία την 29η Αυγούστου 2010 ο καταγγελλόµενος επιτέθηκε στο κορίτσι και ασέλγησε σε βάρος της, θωπεύοντάς την και χαϊδεύοντάς την στα γενετικά όργανα.

Η ανήλικη, ηλικίας τότε 13 ετών, επισκέφθηκε το νησί της Χάλκης συμμετέχοντας σε φιλαρμονική ορχήστρα, στο πλαίσιο πανηγυρικών εκδηλώσεων για την εορτή του Αγίου Ιωάννη. Παρέμεινε στο νησί φιλοξενούμενη από συγγενείς της και το βράδυ της 29ης Αυγούστου 2010 διασκέδαζε σε πανηγύρι στην πλατεία του νησιού, όπου και καθόταν στο ίδιο τραπέζι με τα αδέλφια της, τον εξάδελφό της κι άλλα άτομα, μεταξύ των οποίων και ο κατηγορούμενος, με τον οποίο δεν είχε καμία σχέση.

Κάποια στιγμή ο κατηγορούμενος φέρεται να της ζήτησε να τον συνοδεύσει μέχρι την παρακείμενη αποθήκη για να φέρουν μπουκάλια με νερό για το τραπέζι. Εκείνη φέρεται να συμφώνησε και να τον ακολούθησε. Ο κατηγορούμενος φέρεται να την οδήγησε μέσα από στενά δρομάκια και φτάνοντας σε ένα σκοτεινό σημείο, να την έσπρωξε ξαφνικά σε ένα πεζούλι και να την φίλησε στο στόμα. Η ανήλικη φέρεται να αντέδρασε και να προσπάθησε να τον απωθήσει.
Στην συνέχεια ο κατηγορούμενος φέρεται να έπιασε το χέρι της και να προσπάθησε να το βάλει στα γενετικά του όργανα, ενώ ταυτόχρονα προσπαθούσε να ξεκουμπώσει το παντελόνι του. Η ανήλικη αντιστάθηκε, κατάφερε να ξεφύγει και να επιστρέψει στην παρέα της.

Η δεύτερη υπόθεση αποπλάνησης ανηλίκου με κατηγορούμενο έναν Καλύμνιο ψαρά θα απασχολήσει το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Ρόδου. Ειδικότερα κατηγορείται ως υπαίτιος του ό,τι στην Κάλυμνο την 19η Ιανουαρίου 2012 ενήργησε ασελγείς πράξεις με πρόσωπο νεότερο των 14 ετών και συγκεκριμένα στην οικία της γιαγιάς του, στην ενορία Υπαπαντής Καλύμνου. Συνευρέθηκε συγκεκριμένα ερωτικά με ανήλικη, προσβάλλοντας έτσι την αγνότητα της παιδικής ηλικίας της και ικανοποιώντας τη διέγερση της γενετήσιας ορμής του. Η ανήλικη ήταν μαθήτρια της Β’ Γυμνασίου, κάτοικος Καλύμνου.

Την επιμέλεια της ανήλικης είχε η μητέρα της, η οποία γνωριζόταν με τον κατηγορούμενο και με τον οποίο διατηρούσε φιλική σχέση καθότι την επισκεπτόταν αρκετές φορές στο σπίτι της.

Η ανήλικη γνωρίστηκε προσωπικά με το κατηγορούμενο μέσω εξαδέλφου της και έτσι ξεκίνησε μια διαδικασία προσέγγισής της, μέσω ανταλλαγής τηλεφωνικών μηνυμάτων

Πηγή: dimokratiki.gr



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!