Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Είναι φορές που ξυπνάω και είμαι μόνη, έρημη, απένταρη» – ΒΙΝΤΕΟ


Καλεσμένη στην εκπομπή, της Αθηναΐδας Νέγκα, «Καλύτερα αργά», βρέθηκε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ. Η αγαπημένη ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην αντισυμβατική πλευρά του εαυτού της.

Αναλυτικά

«Το αντισυμβατικό, που κρύβω μέσα μου, είναι ότι δεν ξέρω τίποτα. Δεν είμαι όμως ακριβώς μετέωρη. Εκεί που πάω να βρω νόημα, σκοπό και στόχο.

Κάπως σαν να μου τραβάει το χαλάκι ο ίδιος μου εαυτός και λέω “όχι, δεν είναι αυτό”. Είναι ίσως τα σκοτάδια μου που με παίρνουν και αρχίζει αυτή η ματαιότητα.

Και “δεν ξέρω” και “ποιος ο λόγος”, “δεν βλέπεις τι γίνεται”, “που να πας”. Και με το επόμενο, μπορώ να πω ότι θα φτάσω στον ουρανό, ο κόσμος όλος είναι δικός μου, είμαι πολύ δυνατή, φέτος είμαι στο θέατρο, σκίζω και τα λοιπά.

Είναι φορές που ξυπνάω όμως και είμαι μόνη, έρημη, απένταρη.

Αναρωτιέμαι και γω η ίδια πολλές φορές για τι συμβαίνει αυτό. Γιατί δεν ισχύει μόνο με τα επαγγελματικά μου, όλη η προσωπικότητα μου είναι έτσι.

Για να μη βάλω στο παιχνίδι και το συναισθηματικό ασανσέρ της ημέρας, το οποίο ξέρει ο περίγυρος μου.

Σαν να έχω ένα μαμούνι το οποίο κάθε φορά ελέγχει τα πάντα και συνήθως, όταν ελέγχεις και επικρίνεις τον εαυτό σου, δεν σε βρίσκεις αρκετό ενώ άλλες φορές αδειάζω από χαρά».

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!