Κοκκίνου-Βασιλειάδης: Πούλησαν το πανάκριβο σπίτι τους έναντι 2.5 εκ.ευρώ!

Οικονομικές διαφορές για το πρώην ζευγάρι.


Τρία χρόνια χρειάστηκαν η Έλλη Κοκκίνου και ο πρώην σύζυγός της, Παναγιώτης Βασιλειάδης, προκειμένου να βρουν αγοραστή για την υπερπολυτελή μεζονέτα που είχαν χτίσει στο Πανόραμα Βούλας, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Πρώτο Θέμα. Κι ενώ η αρχική τιμή κυμαινόταν στα 3.5 εκ. ευρώ, η τελική τιμή πώλησης ήταν δύο εκατομμύρια, και αυτό διότι εξαιτίας της κρίσης δεν έβρισκαν αγοραστή.

kokkinn3

Ωστόσο, όπως υποστηρίζουν γνώστες της αγοράς και του real estate, η αντικειμενική αξία της πολυτελούς μεζονέτας ανέρχεται στα 5 εκ. ευρώ, ποσό που ποτέ δεν αναφέρθηκε λόγω της κρίσης.

Η όμορφη μεζονέτα ήταν το μοναδικό περιουσιακό στοιχείο το οποίο βρίσκονταν σε εκκρεμότητα, μετά και το διαζύγιό τους, παρόλο που ο τίτλος ιδιοκτησίας ανήκε στην τραγουδίστρια. Όμως, μέχρι και την περασμένη Άνοιξη το πρώην ζευγάρι προσπαθούσε να βρει λύση καθώς ο Παναγιώτης Βασιλειάδης διεκδικούσε ποσό από την πώληση. Η λύση δόθηκε από το Μονομελές Πρωτοδικείο στο οποίο ο πρώην σύζυγος της Έλλης Κοκκίνου προσκόμισε τα απαραίτητα τιμολόγια και έτσι κατάφερε τελικά να διεκδικήσει κι εκείνος χρήματα από την πώληση του οικήματος.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!