
Κλέλια Ανδριολάτου: Από την Επίδαυρο στην αγκαλιά του
Διανύει ένα καλοκαίρι γεμάτο φως, έρωτα, καλλιτεχνική αφοσίωση και προσμονή για όλα τα όμορφα που ακολουθούν. Η Κλέλια Ανδριολάτου, που αγαπήθηκε ως πρωταγωνίστρια της σειράς «Maestro», βιώνει φέτος ένα καλοκαίρι που συνδυάζει προσωπική πληρότητα και καλλιτεχνική εξέλιξη.
Όλα μοιάζουν να κυλούν υπέροχα για την όμορφη ηθοποιό, καθώς, εκτός από την επαγγελματική άνθιση, απολαμβάνει την ισορροπία και στην προσωπική της ζωή. Η σχέση της με τον επιχειρηματία Μπάμπη Τσαούσογλου μετρά ήδη δύο χρόνια και όλα δείχνουν ότι οδεύει από το καλό στο καλύτερο.
Φέτος, η Κλέλια κάνει το ντεμπούτο της στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου, με την πολυαναμενόμενη παράσταση του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος με τίτλο «ζ-η-θ, ο Ξένος», σε σκηνοθεσία Μιχαήλ Μαρμαρινού. Εκεί υποδύεται μία από τις γυναίκες των Φαιάκων δίπλα στη Ναυσικά και στον κυρίως πρωταγωνιστή, τον «Ξένο», που ερμηνεύει ο Χάρης Φραγκούλης.
Το έργο και η συγκεκριμένη συνεργασία αποτελούν αναμφισβήτητα επαγγελματικό σταθμό για την ταλαντούχα ηθοποιό, η οποία τους τελευταίους μήνες, λόγω προβών, ζει στη γενέτειρά της, τη Θεσσαλονίκη, και χαίρεται αυτή τη συνθήκη κοντά στην οικογένειά της.
Πέρα από την αξιόλογη επαγγελματική εξέλιξη, διανύει μια υπέροχη περίοδο στην προσωπική της ζωή, παρόλο που για εκείνη και τον σύντροφό της το φετινό καλοκαίρι θα είναι περιορισμένο, καθώς, λόγω της περιοδείας, δεν θα υπάρχει πολύς χρόνος για διακοπές. Η σχέση τους εξελίσσεται ισορροπημένα και πολύ διακριτικά σε σχέση με τη δημοσιότητα, με κοινές στιγμές κυρίως σε αγαπημένους προορισμούς.
Αγαπούν πολύ τα νησιά, όπως η Πάτμος, η Αντίπαρος, η Κέρκυρα, που είναι και ο τόπος καταγωγής αλλά και επαγγελματικής δραστηριοποίησης του Μπ. Τσαούσογλου.
Καλοκαιρινός έρωτας
Οι δυο τους είναι μαζί από το καλοκαίρι του 2022. Γνωρίστηκαν στην Κέρκυρα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του «Maestro» και προτιμούν να κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα. Λόγω των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων, μοιράζουν τη ζωή τους ανάμεσα στην Αθήνα και την Κέρκυρα, κάτι που έχει αποδειχθεί ιδιαίτερα ανανεωτικό για εκείνους, ενώ έχουν ταξιδέψει μαζί στις Κάννες, όπου έδωσαν το «παρών» σε εκδηλώσεις.
Ο άνδρας που έχει κλέψει την καρδιά της Κλ. Ανδριολάτου είναι δραστήριος και πολλά υποσχόμενος στον τομέα του επιχειρείν. Ασχολείται με την οικογενειακή επιχείρηση -και συγκεκριμένα με την κατασκευή επίπλων- και κατέχει τη θέση CEO στο «Corfu Holiday Palace». Εχει αναλάβει την λειτουργία του Corfu Golf Club από το 2021, ενώ έχει προχωρήσει σε αγορά έκτασης στη Μήλο για ένα νέο ξενοδοχείο.
Λόγω της ενασχόλησής του με τον τουρισμό, ο Μπάμπης έχει κι εκείνος περιορισμένο χρόνο, οπότε το ζευγάρι φροντίζει να συμπίπτει το πρόγραμμά του ώστε οι δυο τους να μοιράζονται πολύτιμες στιγμές μαζί.
Η Κλέλια, όπως αναφέρει σε συνεντεύξεις της, μετά την ολοκλήρωση του «Maestro» βρίσκεται, μαζί με όλο το καστ της σειράς, σε συζητήσεις με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη για πιθανή συνέχεια. «Περιμένουμε να μας το ανακοινώσει», δηλώνει χαρακτηριστικά. Υπάρχουν μάλιστα φήμες για γυρίσματα στην Ουγγαρία, με τον Χριστόφορο και την Κλέλια να ποζάρουν μαζί. Το ενδεχόμενο να συνεχιστεί η επιτυχημένη σειρά παραμένει ανοιχτό και οι πιθανότητες να την απολαύσουμε ξανά στις οθόνες μας είναι πολλές.
Δείτε εδώ το δημοσίευμα της Realnews