Κιμ Καρντάσιαν: Ο Πάπας είναι ντόπα [φωτό]

Το κολασμένο tweet της Κιμ!


Έχει κατακτήσει τις καρδιές των Αμερικανών ο προκαθήμενος της ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας, Πάπας Φραγκίσκος Α’, ο οποίος πραγματοποιεί περιοδεία στις Ηνωμένες Πολιτείες. Όλοι ασχολούνται μαζί του, τα μέσα ενημέρωσης, οι Αμερικανοί πολιτικοί, η αμερικανική κοινωνία. Πώς λοιπόν θα μπορούσε να λείπει από όλο το πανηγύρι η πιο αγαπημένη τηλεπερσόνα των ΗΠΑ, Kim Kardashian;

Αν και συνήθως ποστάρει μιλώντας για τον εαυτό τους, η Kim έκανε την έκπληξη και ασχολήθηκε με τον επικεφαλής μιας ολόκληρης εκκλησίας. Έγραψε στο Twitter: “The Pope is dope”(το γνωστό ως «Ο Πάπας είναι ντόπα»).
image
Δυστυχώς για την 34χρονη σταρ η ατάκα της παρεξηγήθηκε στη γενέτειρα του ποντίφικα, Αργεντινή. Ειδικότερα, ένα ψυχαγωγικό σάιτ, το primiciasya.com, μετέφρασε διαφορετικά τις προθέσεις της Kim και θεώρησε ότι εννοούσε ότι ο πάπας είναι ναρκωτικό, γεγονός που προκάλεσε εθνικιστικό παροξυσμό, ενώ η Kardashian χαρακτηριστική ως αντι-παπική.
image
«Επιτέθηκε η Kim Kardashian στον Πάπα;» ήταν ο τίτλος του άρθρου στην ιστοσελίδα, το οποίο υπεραμύνεται του πρώτου μη Ευρωπαίου ποντίφικα στο Βατικανό εδώ και 1000 χρόνια. «Ο Φραγκίσκος είναι ένας πάπας που έχει κατακτήσει τις καρδιές του κόσμου εξαιτίας των προοδευτικών του αντιλήψεων για το πώς πρέπει να λειτουργεί η ρωμαιοκαθολική εκκλησία τον 21ο αιώνα. Τι ήθελε να μας πει η Kim;», συνεχίζει. Πάντως είναι πιθανό το μήνυμα της Αμερικανίδας να αναρτήθηκε λόγω του hashtag #popeisdope που ήταν τρεντ στο Twitter καθ’ όλη την επίσκεψή του ποντίφικα στις ΗΠΑ.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!