Κηφισιά: Νέα βίντεο και φωτογραφίες αναγνωστών από την έκρηξη και τη μεγάλη φωτιά σε εργοστάσιο


Έκρηξη και φωτιά σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (12/6) σε εργοστάσιο στην Κάτω Κηφισιά και συγκεκριμένα επί της οδού Αιγιδών, σημαίνοντας απευθείας συναγερμό στις αρμόδιες αρχές.

Η έκρηξη σημειώθηκε περίπου στις 15.30 σε εργοστάσιο στην Κάτω Κηφισιά. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ειδοποιήθηκε στις 15.34 για πυρκαγιά σε βιομηχανικό χώρο επί της οδού Αιγιδών, και συγκεκριμένα σε εργοστάσιο κατασκευής μαγειρικών σκευών (με την επωνυμία PAL SA, της Παλαμήδης ΑΕ ).

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πυροσβεστική έχει μερικώς μειωθεί το πυροθερμικό φορτίο, ενώ μέχρι στιγμής η φωτιά δεν έχει επεκταθεί σε διπλανή επιχείρηση και η κατάσβεσή της συνεχίζεται από τις δυνάμεις που έχουν μεταβεί στο σημείο.

Επιπλέον, όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία αναφορά για εγκλωβισμένα άτομα. Στο σημείο επιχειρούν 45 πυροσβέστες με 15 οχήματα, ενώ από αέρος συνδράμει ένα ελικόπτερο. Συνδρομή παρέχουν επίσης υδροφόρες ΟΤΑ και εθελοντές.

Νωρίτερα μήνυμα μέσω του 112 εστάλη στους πολίτες καλώντας τους να παραμείνουν σε εσωτερικούς χώρους και να κλείσουν πόρτες και παράθυρα και προειδοποιώντας τους ότι οι καπνοί κατευθύνονται στην περιοχή τους.

Από τον Κηφισό

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!