Ένα χρόνο μετά το σκάνδαλο απιστίας με πρωταγωνιστή τον σύντροφο της Khloe Kardashian, μπασκεμπολίστα Tristan Thomspon, φαίνεται ότι η σχέση του ζευγαριού περνάει (ξανά) κρίση.

Πηγή αναφέρει αποκλειστικά στο αμερικάνικο People ότι η Kardashian «σπάνια μιλάει για τον Thompson, ο οποίος τον περασμένο Απρίλιο απαθανατίστηκε από τους paparazzi να έχει έρθει κοντά με μια άλλη γυναίκα, λίγες μέρες πριν από τη γέννηση της κόρης τους, True».

Και συμπληρώνει: «Η Khloe και η True είναι ευτυχισμένες στο Los Angeles.   Περνούν ελάχιστο χρόνο στο Cleveland, που βρίσκεται ο Tristan. Συμπεριφέρεται περισσότερο ως single mom».

Η 10 μηνών κόρη της είναι η πρώτη της προτεραιότητα εξηγεί η πηγή για την Khloe: «Η True είναι όλη της η ζωή! Η Khloe είναι μια υπέροχη μαμά! Και είναι ξεκάθαρο ότι λατρεύει να είναι μαμά. Της αρέσει που η True έχει μεγαλώσει – παρακολουθήσουν μαζί μαθήματα για μωρά στην ηλικία της True και η Khloe φροντίζει η μικρή της να κάνει φίλους».

 

View this post on Instagram

 

“I’m not a regular mom, I’m a cool mom” I think True found my posing funny lol Happy First Birthday, Storm-a-Lou 🌩

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Η σχέση της Khloe Kardashian και του Tristan Thompson πέρασε την πρώτη μεγάλη κρίση με το σκάνδαλο που ξέσπασε λίγο πριν γεννηθεί η κόρη τους. Όμως, η Khloe συγχώρησε τον σύντροφό της και έμεινε μαζί του, μέχρι και τον περασμένο Σεπτέμβριο που η τηλεσταρ πήρε την απόφαση να μην επιστρέψει στο Cleveland – στην ομάδα μπάσκετ του οποίου παίζει ο Tristan. Βεβαίως, φρόντισε να γιορτάσει με τον πατέρα της κόρη της, όλες τις μεγάλες γιορτές, Halloween, Thanksgiving και παραμονή Πρωτοχρονιάς.

Η τελευταία κοινή εμφάνιση του ζευγαριού ήταν στις 13 Ιανουαρίου, οπότε οι φωτογράφοι τους εντόπισαν να δειπνούν μαζί στο Los Angeles.

Πάντως, η Khloe Kardashian δεν έχει σκοπό να αποκόψει την κόρη της από τον πατέρα της: «Θέλει η True να περνάει όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο με τον πατέρα της. Πιστεύει ότι πρέπει να έχει στη ζωή της και τον μπαμπά και τη μαμά της»