Ποικίλα σχόλια προκάλεσε η απόφαση της Khloe Kardashian να δώσει στην νεογέννητη κορούλα της το όνομα True, μετά και την αποκάλυψη ότι ο σύντροφός της και πατέρας του παιδιού, Tristan Thompson, την απατούσε!

Πολλοί ήταν εκείνοι που υποστήριξαν πως το True (σ.σ. Αλήθεια) αποτελεί σαφή υπαινιγμό για τις «πιπεράτες» αποκαλύψεις και η μητέρα της Khloe αποφάσισε να δώσει την απάντηση.

Σε ανάρτησή της στο Instagram για τον ερχομό της εγγονής της, η Kris Jenner δημοσίευσε φωτογραφία από το δωμάτιο της μικρής και δήλωσε χαρούμενη με τον ερχομό της, ενώ συνέχισε όλο νόημα: «το όνομα του παππού μου από την πλευρά του μπαμπά μου ήταν True Otis Houghton… Το όνομα του μπαμπά μου ήταν Robert True Houghton… Είμαι ενθουσιασμένη που η Khloe έβγαλε την κόρη της True!».

I’m so excited to welcome my precious little granddaughter True!!! FUN FACT… my Grandfather’s name on my Dad’s side was True Otis Houghton….my Dad’s name was Robert True Houghton…so i am so excited Khloe named her daughter True!!! #lovebug #familytradition #family @true

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kris Jenner (@krisjenner) στις