Κέβιν Κόστνερ: Τα δάκρυά του στις Κάννες και το χειροκρότημα των 7 λεπτών


Η ταινία του Κέβιν Κόστνερ «Horizon: An American Saga» προβλήθηκε στις Κάννες την Κυριακή και κέρδισε 7 λεπτά χειροκροτήματος από το κοινό.

Ο 69χρονος ηθοποιός ήταν εμφανώς συγκινημένος και βούρκωσε όταν το κοινό τον χειροκροτούσε παρατεταμένα και φώναζε το μικρό όνομα του. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο Κέβιν Κόστνερ ευχαρίστησε το κοινό και υποσχέθηκε ότι θα γυριστούν τρεις ακόμη ταινίες του franchise «Horizone».

«Λυπάμαι που έπρεπε να χειροκροτήσετε τόσο πολύ για να καταλάβω ότι πρέπει να μιλήσω», είπε ο Κόστνερ. Και συνέχισε: «Τόσο καλοί άνθρωποι. Μια τόσο καλή στιγμή, όχι μόνο για μένα, αλλά και για τους ηθοποιούς που ήρθαν μαζί μου, για τους ανθρώπους που πίστεψαν σε μένα και συνέχισαν να δουλεύουν. Είναι μια αστεία δουλειά και χαίρομαι πολύ που την βρήκα. Δεν υπάρχει άλλο μέρος σαν αυτό εδώ. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ αυτό. Ούτε και τα παιδιά μου θα το ξεχάσουν».

Τα 5 από τα 7 παιδιά του Κέβιν Κόστνερ τον συνόδευσαν για πρώτη φορά στο κόκκινο χαλί. Η νέα ταινία του αφηγείται μία ιστορία για την αμερικανική Δύση και αποτελεί ένα προσωπικό στοίχημα του ηθοποιού. Ο Κέβιν Κόστνερ χρειάζεται να υποθηκεύσει το σπίτι και το ράντσο του στην Σάντα Μπάρμπαρα για να πληρώσει για την παραγωγή της ταινίας, η οποία έφτασε τα 100 εκατομμύρια δολάρια.διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!