Κέιτ Μίντλετον: Η αποκάλυψη ότι ο πρίγκιπας Χάρι επικοινώνησε μαζί της – Τι της ζήτησε


Μπορεί ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ να έχουν αποξενωθεί από τη βασιλική οικογένεια, αλλά αυτό δεν εμπόδισε τον δούκα του Σάσσεξ να προσεγγίσει την Κέιτ Μίντλετον.

Ο πρίγκιπας Χάρι βλέπει ότι τα μέλη της βασιλικής οικογένειας τον έχουν βάλει στην άκρη. Θεωρείται, όμως, ότι θέλει να ξαναφτιάξει τους δεσμούς του με την οικογένεια του και γι’ αυτό προσέγγισε την Κέιτ Μίντλετον, σύμφωνα με συγγραφέα ειδικό στα βασιλικά θέματα.

Ο δούκας του Σάσσεξ αποξενώθηκε από την οικογένειά του μετά την απόφαση – βόμβα να παραιτηθεί από εργαζόμενο μέλος του βρετανικού Παλατιού μαζί με την σύζυγό του, Μέγκαν Μαρκλ. Από τότε το ζευγάρι εξαπέλυσε σκληρές επιθέσεις εναντίον της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, γεγονός που προκάλεσε τεράστια ρήξη στη σχέση του με το Παλάτι.

Ωστόσο, φαίνεται ότι ο πρίγκιπας, Χάρι ελπίζει να χτίσει «γέφυρες». Ο βασιλικός συγγραφέας, Τομ Κουίν είπε ότι ο δευτερότοκος γιος του βασιλιά, Καρόλου από τότε που έφυγε στις ΗΠΑ έχει προσεγγίσει την Κέιτ Μίντλετον.

«Από τότε που έφυγε από την Βρετανία, ο Χάρι επικοινώνησε με τουλάχιστον έναν βασιλικό: Την Κέιτ», τόνισε ο συγγραφέας. Ωστόσο, προειδοποίησε ότι ο πρίγκιπας, Χάρι μπορεί να μην λάβει την υποδοχή που θα ήθελε.

«Νιώθει συμπάθεια (σ.σ. για τον πρίγκιπα Χάρι) αλλά υποστηρίζει πλήρως τον σύζυγό της και αφού παλεύει με τα δικά της προβλήματα υγείας, δεν έχει καμία πρόθεση να το παίξει ειρηνοποιός», σημείωσε ο Τομ Κουίν για την Κέιτ Μίντλετον.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας υποβάλλεται σε θεραπεία για καρκίνο και έχει αποσυρθεί από τα δημόσια καθήκοντα της. Το Παλάτι έχει ξεκαθαρίσει ότι θα επιστρέψει στην εργασία της όταν πάρει το «πράσινο φως» από τους γιατρούς της.

Όταν η Κέιτ Μίντλετον ανακοίνωσε σε βίντεο δημόσια ότι διαγνώστηκε με καρκίνο, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ της έστειλαν υποστηρικτικό μήνυμα. «Ευχόμαστε υγεία και ανάρρωση για την Κέιτ και την οικογένεια και ελπίζουμε να μπορέσουν να το κάνουν ιδιωτικά και εν ειρήνη», ανέφερε το ζευγάρι.

Εδώ και μήνες γράφεται στον βρετανικό Τύπο ότι ο πρίγκιπας, Χάρι επιθυμεί η Κέιτ Μίντλετον να παρέμβει και να τον φέρει κοντά με τον αδελφό του. Ο πρίγκιπας, Ουίλιαμ φέρεται να είναι ακόμη έντονα ενοχλημένος από τις δημόσιες επιθέσεις του αδελφού του και της Μέγκαν Μαρκλ.

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!