Κέιτ Μίντλετον: Έκρυψε την εγχείρηση της από τα αγαπημένα της πρόσωπα – Οι τελευταίες εξελίξεις 


Δεν είναι μόνο η βρετανική κοινή γνώμη που αιφνιδιάστηκε από την ανακοίνωση της χειρουργικής επέμβασης της Κέιτ Μίντλετον την προηγούμενη εβδομάδα. Το ίδιο συνέβη με τα κοντινά πρόσωπα της πριγκίπισσας της Ουαλίας που φέρονται να μην είχαν ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας της.

Η Κέιτ Μίντλετον παραμένει νοσηλευόμενη σε κλινική του Λονδίνου, αφού υποβλήθηκε σε μια χειρουργική επέμβαση στην κοιλιακή χώρα. Πηγές είπαν ανώνυμα στο περιοδικό People ότι η είδηση αιφνιδίασε τα αγαπημένα πρόσωπα της πριγκίπισσας καθώς «δεν υπήρχε καμία ένδειξη ότι κάτι δεν πήγαινε καλά».

Η τελευταία φορά που η σύζυγος του πρίγκιπα Ουίλιαμ εμφανίστηκε δημόσια ήταν στην λειτουργία των Χριστουγέννων στις 25 Δεκεμβρίου. Εμφανίστηκε χαμογελαστή και ευδιάθετη μαζί με τα τρία της παιδιά και τον πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Εμφανίστηκε μια χαρά στα γενέθλια της

Το People ανέφερε ότι η Μίντλετον εμφανίστηκε μία χαρά στις 9 Ιανουαρίου όταν γιόρτασε τα γενέθλιά της με την οικογένειά της στο Ουίνδσορ. Μία εβδομάδα μετά, όμως, εισήχθη στο νοσοκομείο για χειρουργείο.

Αν και η χειρουργική επέμβαση ήταν επιτυχημένη, σύμφωνα με το Παλάτι, η Μίντλετον έμεινε στο νοσοκομείο για παρακολούθηση. Στη συνέχεια θα επιστρέψει στο σπίτι της για ανάρρωση και θα γυρίσει στα βασιλικά καθήκοντα της μετά το Πάσχα.

Το Παλάτι δεν έχει αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας της πριγκίπισσας. Ωστόσο ανώνυμες πηγές του Παλατιού ξεκαθάρισαν ότι δεν σχετίζεται με καρκίνο. Το περιοδικό Us Weekly ανέφερε ότι η Μίντλετον ενδέχεται να αποκαλύψει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την κατάστασή της «εν ευθέτω χρόνω».

«Είναι σε πολύ καλά χέρια και θα έχει πολλή φροντίδα και υποστήριξη στο σπίτι», είπε στο People μια πηγή κοντά στον βασιλικό οίκο. Η πηγή εξήγησε ότι οι γονείς της Μάικλ και Κάρολ Μίντλετον «θα είναι μια καθησυχαστική παρουσία όταν [σ.σ. η Κέιτ] θα επιστρέψει στο Ουίνδσορ για να αναρρώσει».

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ επισκέφθηκε την σύζυγο του την περασμένη εβδομάδα και κατά την έξοδο του από το νοσοκομείο έμοιαζε προβληματισμένος. Η πριγκίπισσα φέρεται να επικοινωνεί μέσω FaceTime με τα τρία παιδιά της, που μένουν στο Ουίνδσορ με τον πατέρα τους.

Ο πρώην μπάτλερ του βασιλιά, Γκραντ Χάρολντ, είπε αποκλειστικά στην εφημερίδα The Post ότι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ αναμφίβολα αισθάνεται «ανήσυχος» που η σύζυγος και ο πατέρας του βρίσκονται εκτός των καθηκόντων τους εξαιτίας ιατρικών λόγων. Ο Χάρολντ πρόσθεσε ότι η ανάρρωση της Μίντλετον έχει προκαλέσει στο παρασκήνιο «τεράστιο αντίκτυπο» στη βασιλική οικογένεια.

 

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!