Κεφαλονιά: Το τελευταίο αντίο στην Άννα Πολλάτου

Συγκλονισμένες οι συναθλήτριές της από την χρυσή ομάδα που έκανε όλη την Ελλάδα να δακρύσει από συγκίνηση – Ατελείωτα μηνύματα στο facebook από φίλους και συγγενείς…


Τον τελευταίο αντίο στην αγαπημένη τους Άννα Πολλάτου θα πουν το απόγευμα η οικογένεια και οι φίλοι της άτυχης κοπέλας που έχασε τόσο τραγικά τη ζωή της σε τροχαίο ατύχημα.

Η Άννα Πολλάτου ήταν μέλος της «χρυσής» εθνικής ομάδας του ανσάμπλ που χάρισε στη χώρα μας αμέτρητα μετάλλια και πρωτιές στο τέλος της δεκαετίας του 1990 και τις αρχές του 2000, με αποκορύφωμα το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ.

ΦΩΤΟ από Tlife.gr
ΦΩΤΟ από Tlife.gr
Το χρονικό της τραγωδίας

Ήταν 16:20 το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου και η 31χρονη οδηγούσε προς την Κυλλήνη. Λόγω της ολισθηρότητας του δρόμου, στο ύψος του Γηροκομείου η αθλήτρια έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της μάρκας Smart, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και με το πίσω μέρος συγκρούστηκε με αγροτικό φορτηγάκι, στο οποίο επέβαιναν δύο άντρες απο την περιοχή και κινούνταν απο Πύργο προς Πάτρα.

ΦΩΤΟ από το IliaLive
ΦΩΤΟ από το IliaLive
ΦΩΤΟ από το IliaLive
ΤΟ από το IliaLive

Ο θάνατος της Άννας Πολλάτου ήταν ακαριαίος.. Ο κλωβός του Smart δεν επηρεάστηκε αλλά απο τη σύγκρουση έσπασαν τμήματα του ταμπλό, ενώ αποκολλήθηκε το τιμόνι. Τα άτομα που ήταν στο άλλο αυτοκίνητο, τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Βάρδας. Δείτε τα βίντεο του IliaLive και του PatrisNews από το σημείο του τροχαίου:

Η Ολυμπιονίκης ήταν γεννημένη στο Αργοστόλι. Από μικρό κοριτσάκι άρχισε να ασχολείται με τον αθλητισμό 
ενώ πάντα χάριζε ένα λαμπερό χαμόγελο σε όλους. Όπως είπε φίλη της Άννας Πολλάτου στο e-kefalonia.net, “Το Αργοστόλι και όλο το νησί έχει παγώσει, δεν το πιστεύω, δεν μπορεί να είναι αλήθεια, γιατί Θεέ μου”…

Η γεννημένη στις 8 Οκτωβρίου του 1983 πρωταθλήτρια της ρυθμικής ήταν μέλος της Εθνικής ομάδας του ανσάμπλ που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο σύνθετο ομαδικό στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ το 2000,
ενώ ένα χρόνο νωρίτερα είχε στεφθεί παγκόσμια πρωταθλήτρια στην Οζάκα, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στις 10 κορίνες – 2 στεφάνια και 3 κορδέλες αλλά και το ασημένιο στο σύνθετο ομαδικό. 
Επίσης το 1999 στο Ευρωπαϊκό της Βουδαπέστης κατέκτησε στα ίδια αγωνίσματα τρία χρυσά, πέρα από τις επιτυχίες της στα πανελλήνια πρωταθλήματα όλων των κατηγοριών.
Η τελευταία συνέντευξη της Ολυμπιονίκη στην οποία μιλάει για το νησί της

Η Άννα Πολλάτου, αγαπούσε πολύ το νησί της και δε σταματούσε να το δηλώνει. Δείτε την τελευταία συνέντευξη που έδωσε το Πάσχα, στο epta.tv

 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!