Και του χρόνου ο Μάρκος Σεφερλής στο πρωινό του Mega;

Κάπως έτσι έχουν ξεκινήσει σιγά-σιγά στα κανάλια οι πρώτες ζυμώσεις και οι πρώτες συζητήσεις για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.


Από Μάρτη καλοκαίρι και από Αύγουστο χειμώνα… Κάπως έτσι έχουν ξεκινήσει σιγά-σιγά στα κανάλια οι πρώτες ζυμώσεις και οι πρώτες συζητήσεις για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Αυτό ακριβώς συμβαίνει βεβαίως – βεβαίως και στο Mega, όπου οι υψηλά ιστάμενοι άνθρωποι του καναλιού έχουν αρχίσει να σχεδιάζουν, να μελετούν και να συζητούν το ποιο θα ήθελαν να είναι το επόμενο τηλεοπτικό τους βήμα, το οποίο και θα τους οδηγήσει στην σεζόν 2015-2016.

Σύμφωνα ,λοιπόν, με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές, οι Megaλικοί είναι απόλυτα ευχαριστημένοι από την συνεργασία τους και από Μάρκο Σεφερλή και τις επιδόσεις του “Mega με μία” στους πίνακες τηλεθέασης, γεγονός που τους κάνει να θέλουν τον Μάρκο να βρίσκεται στο τιμόνι της πρωινής, ψυχαγωγικής τους ζώνης και του χρόνου. Βέβαια, το θέμα είναι το τι ακριβώς θέλει και ο Μάρκος…

Ο αγαπημένος ηθοποιός δεν δίστασε χθες στην εκπομπή “Αποκαλυπτικά” να αποκαύψει σε σχετική ερώτηση που δέχτηκε και είχε να κάνει με την επόμενη σεζόν, πως εννοείται πως η επόμενη σεζόν στο πρωινό του Mega είναι κάτι που τον αφορά και πως έχει δηλώσει πάρα πολλές φορές πως όταν αισθάνεται πως συνεργάζεται με ανθρώπους που τον πιστεύουν, που τον εμπιστεύονται, ποτέ δεν τους εγκαταλείπει και πάντα βρίσκεται εκεί δίπλα τους, στο πλευρό τους.

Μάλιστα, ο Μάρκος αποκάλυψε πως και όλη αυτή την εβδομάδα θα βγαίνει από το “Περοκέ”, ενώ δεν αποκλείεται λίαν συντόμως να υπάρξει και μία μεγάλη αλλαγή σε σχέση με το πως ακριβώς και από που θα βγαίνει στον αέρα το “Mega με μία”.

 

πηγή: tlife.gr



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!