Kαι ο Μάνος Πίντζης εμπιστεύεται τυφλά τον κομμωτή των επωνύμων Σπύρο Τσουκάνη

Μια δουλειά που μιλάει τόσο πολύ για την εμπιστοσύνη που του δείχνουν όλοι οι καλλιτέχνες


Ο κομμωτής που εμπιστεύονται τυφλά οι επώνυμοι

Τα τελευταία 10 χρόνια, είναι παιδί των νοτίων και συγκεκριμένα της Γλυφάδας.

Ο Σπύρος Τσουκάνης είναι ο προσωπικός κομμωτής πολλών επωνύμων, ενώ μαζί με την ομάδα του, αποτελούν τα πιο γνωστά «χέρια» των νοτίων προαστίων και τον εμπιστεύονται πια όλοι.

Μέσα σε 15 χρόνια δουλειάς έχει καταφλερει να κερδίσει σε πολλούς διαγωνισμούς να πάρει αρκετά μαθήματα από μεγάλες σχολές και να δείξει τις ικανότητες του και ως καθηγητής σε αυτές.

Το σημαντικότερο είναι πως έχει καταφέρει από τον τρόπου που κουρεύει, να καταλαβαίνεις όταν βλέπεις ένα κεφάλι αν κουρεύεται σε αυτόν.

Ο ίδιος είναι ταπεινός και το μόνο που τον νοιάζει είναι η δουλειά του και όλοι οι πελάτες του να είναι ευτυχισμένοι.  Δηλώνει.. «Δεν έχω όνειρα για πολλά μαγαζιά. Μου αρέσει αυτό το ένα πιο οικογενειακό, προσωπικό αν το θες και θα ήθελα πολύ να παραμείνει έτσι Μου αρέσει η προσωπική επαφή με τους πελάτες μου πολύ

Πιστεύει πως το ατού είναι η επαφή του με τον κόσμο και η ικανότητα να κερδίζει τον συνομιλητή του. Κάτι που είναι και σημαντικός παράγοντας για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν οι καλλιτέχνες. «Εμπιστευόντουσαν το χέρι μου γιατί τους άρεσε το αποτέλεσμα. Αλλά δεν είναι μόνο η τέχνη είναι και η επαφή»

Τον βλέπουμε σε μια εκπληκτική δουλειά που έγινε μόλις πριν λίγες μέρες με τον Μάνο Πίντζη πρωταγωνιστή και όπως θα δείτε το αποτέλεσμα είναι εκρηκτικό. Ο Μάνος είναι κολλημένος με τον κομμωτή του και δεν τον αλλάζει με τίποτα. Σε όλες τις δουλειές είναι δίπλα του και μαζί σχεδιάζουμε και όλα τα επόμενα σχέδια του Μάνου για τις δουλειές του.

Μια δουλειά που μιλάει τόσο πολύ για την εμπιστοσύνη που του δείχνουν όλοι οι καλλιτέχνες

Απολαύστε τον στην φωτογράφηση

 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!