Κάτια Δανδουλάκη: ”Θυμώνω με συναδέλφους που δεν δίνουν αυτόγραφα”

Η γνωστή ηθοποιός μιλά για τους συναδέλφους της.


Η Κάτια Δανδουλάκη σε συνέντευξη που παραχώρησε σε μηνιαίο περιοδικό μίλησε για την προσωπική της ζωή, για την εξωτερική της εμφάνιση και τους δραματικούς ρόλους που έπαιζε αλλά και για τους φόβους της.

Τι πιστεύει για την εξωτερική εμφάνιση και πώς μπορεί να «επηρεάσει» κάποιον ρόλο στο θέατρο ή στην τηλεόραση; «Η εξωτερική εμφάνισή μου ανέκαθεν παρέπεμπε σε πράγματα κλασικά, δραματικά, ενώ η διάθεσή μου είναι για κωμωδία. 

Στο θέατρο, λοιπόν, έχω παίξει πολλή κωμωδία, ενώ στην τηλεόραση, που δέχομαι προτάσεις και δεν τις δημιουργώ για τον εαυτό μου, αναγκαστικά έκανα δράματα. 

Το σίριαλ “Το σπίτι της Έμμας” ήταν η πρώτη καθαρόαιμη πρόταση κωμωδίας που έχω δεχτεί στην τηλεόραση, οπότε είπα “ναι” σαν τρελή», αποκάλυψε η γνωστή ηθοποιός.

Στην ερώτηση για ποιο λόγο «θυμώνει» μερικές φορές με τους συναδέλφους της, η Κάτια Δανδουλάκη δήλωσε: «Καμιά φορά θυμώνω, όταν ακούω συναδέλφους να λένε ότι δεν προλαβαίνουν να δώσουν αυτόγραφα ή ότι κουράζονται ή όταν τους βλέπω να τρέχουν για να μην τους δει το πλήθος που θέλει να τους αγκαλιάσει. 

Τι θα πει αυτό; Δεν το καταλαβαίνω. Δηλαδή, συγγνώμη, θα ήσουν πολύ ευχαριστημένος αν δεν γύριζε κανείς να σε κοιτάξει; Εγώ ώρες κάθομαι με τον κόσμο μετά την παράσταση και μιλάω. Έρχονται χαρούμενοι και μου λένε ιστορίες για τη ζωή τους, για τα παιδιά τους. 

Αυτό είναι το πιο αστείο και τρυφερό, που μου μιλάνε για τα παιδιά τους υπό μορφήν εκμυστήρευσης».

Πού επενδύει, όμως, η ίδια ως άνθρωπος; «Είχα φροντίσει από πολύ μικρή και είχα επενδύσει μόνο σε αγάπες. Αγάπες φίλων, αγάπες συναδέλφων. 

Δεν επένδυσα σε χρήματα γι’ αυτό και δεν νιώθω ανασφάλεια, γιατί και χρήματα που δεν έχω, επειδή κάνω επιχειρήσεις και τα χάνω συνέχεια, έχω τόσο μεγάλη πλάτη πίσω μου από αγάπες, χιλιάδες αγκαλιές που δεν φοβάμαι», εξομολογήθηκε η Κάτια Δανδουλάκη.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!