Κάτια Δανδουλάκη: ”Δεν μου λείπει ένα παιδί”

Εξομολόγηση ψυχής από την αγαπημένη ηθοποιό.


Είναι αγαπητή σε όλους, όχι μόνο για την επιτυχία της στην τηλεόραση και στο θέατρο αλλά και για τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά της. Η Κάτια Δανδουλάκη έχει αποδείξει την καλλιτεχνική της οντότητα, συνεχίζει όμως να αποδεικνύει ότι είναι ένας άνθρωπος ώριμος και κατασταλαγμένος.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της αποκάλυψε ότι πέρασε από κατάθλιψη λόγω υπερκόπωσης. Ο χειμώνας που πέρασε ήταν δύσκολος αφού οι επαγγελματικές υποχρεώσεις της ήταν αυξημένες και γι’ αυτό δεν δίστασε να απευθυνεί αμέσως σε ψυχίατρο για βοήθεια.

Μιλώντας στην Βένια Καραγιάννη και στο κυπριακό περιοδικό Life η ηθοποιός αποκάλυψε ότι έχει περάσει και στο παρελθόν παρόμοιες καταστάσεις: «Φυσικά. Αλλά τώρα, ένα μεγάλο μέρος της κατάθλιψης, ήταν το ξέσπασμα για την απώλεια του Μάριου από την οποία έχουν περάσει ήδη επτά χρόνια. Μετά από πολλά χρόνια που έκανα πολύ φιλότιμες προσπάθειες να το περάσω με υγεία, τώρα ήρθε το ξέσπασμα. Αν έχεις μάθει να ζεις με ένα συγκεκριμένο τρόπο για 32 χρόνια -όλα τα δημιουργικά μου χρόνια δηλαδή-, μετά είναι πολύ δύσκολο. Εγώ δούλευα για να μη σκέφτομαι. (…) Για μένα πρώτα είναι οι προσωπικές μου σχέσεις και μετά το θέατρο. Πόσο μάλλον η σχέση μου με τον Μάριο. Ακόμα και τώρα είναι διαρκώς στη σκέψη μου, σαν ένα μουσικό χαλί όλη την ημέρα. Έχω πιάσει τον εαυτό μου να μιλάω και να κάνουμε διάλογο στο μυαλό μου».

Όταν η Κάτια Δανδουλάκη ρωτήθηκε τι της λείπει απάντησε με αυθορμητισμό «Η ξενοιασιά και τα ταξίδια…», ενώ σε ερώτηση αν θα της έλειπε ένα παιδί δήλωσε: «Το έχω σκεφτεί πολύ. Αν το ήθελα τόσο πολύ θα το είχα κάνει, θα το είχα επιδιώξει, όπως επεδίωξα φανατικά ό,τι ήθελα πάρα πολύ. Νομίζω πως οι δυσκολίες που έβρισκα μπροστά μου -που και ήταν πρακτικές, γιατί για πολλά χρόνια δεν ζούσαμε μαζί με τον Μάριο-, θα τις είχα βάλει στην άκρη αν το ήθελα φανατικά. Προφανώς δεν το ήθελα τόσο όσο τα υπόλοιπα. Άρα δεν είναι κάτι που μου λείπει τόσο, όσο η ξενοιασιά, το ντάντεμα της ψυχής μου και τα ταξίδια…».



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!