Κατερίνα Στικούδη: Οι ευχές γενεθλίων για την σέξι τραγουδίστρια και μητέρα


Η Τρίτη 16/4 ήταν μια  πολύ ξεχωριστή ημέρα για την τραγουδίστρια  Κατερίνα Στικούδη καθώς γιόρτασε τα  γενέθλιά της με τον άντρα της Βαγγέλη Σερίφη και τα δύο της αγόρια.

Μάλιστα, οικογενειακώς της ευχήθηκαν προσφέροντάς της μια ανθοδέσμη.

Να υπενθυμίσουμε πως Βαγγέλης Σερίφης παντρεύτηκε με την Κατερίνα Στικούδη το 2018 και έχουν αποκτήσει μαζί δύο υπέροχα αγόρια. Ο Βύρωνας είναι 2,5 ετών και ο Νικόλας μόλις 2 μηνών.

«Ελεφαντίνα χρόνια πολλά. Βύρωνας, Νίκος, Βαγγέλης» έγραψε ο Βαγγέλης Σερίφης στην ευχετήρια κάρτα. Στο βίντεο που μοιράστηκε η Κατερίνα Στικούδη στα social media ακούγεται και η γλυκιά φωνούλα του γιου της και φυσικά λιώνουμε μόνο που τον ακούμε…

Όσον αφορά τη μητρότητα η Κατερίνα Στικούδη είχε δηλώσει μιλώντας για το πώς θα είναι ο μικρός Βύρωνας ως αδερφός: «Του εξηγώ, είναι πολύ καλό παιδάκι νομίζω θα τα πάμε πάρα πολύ καλά όπως όλες οι οικογένειες έτσι και εμείς θα δώσουμε το δικό μας αγώνα, τα αδερφάκια να είναι μονιασμένα, να αγαπιούνται και αν διαφωνούν κάποιες φορές και αυτό μες στο πρόγραμμα είναι μου αρέσει που είμαι μανούλα, μου αρέσει αυτός ο ρόλος και τη μητρότητα δεν πίστευα ότι θα την αγκαλιάσω τόσο πολύ και θα νιώθω τόσο όμορφα μέσα σε αυτό».

Παράλληλα, σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο «Χαμογέλα και πάλι!» η Κατερίνα Στικούδη είχε αναφέρει πως η μητρότητα της άλλαξε τη ζωή, λέγοντας: «Όταν αποκτάς δικά σου παιδιά αλλάζει η κοσμοθεωρία της ζωής σου. Η μητρότητα με έκανε να θέλω να γίνομαι κάθε μέρα πιο προσεκτική και καλύτερος άνθρωπος. Εύχομαι σε όλες τις μανούλες να είναι γερές και δυνατές».

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!