Kατερίνα Στικούδη: Είμαι κυρά και νοικοκυρά αλλά δούλα κανενός!

Αποκαλυπτική όσο ποτέ!


Η Κατερίνα Στικούδη είναι χωρίς καμία αμφιβολία μια από τις πιο όμορφες και εντυπωσιακές παρουσίες της εγχώριας showbiz. Η ίδια δηλώνει τελειομανής στην δουλειά της, λατρεύει το τραγούδι, τον χορό, την μόδα και τα τελευταία χρόνια μας έχει συνηθίσει σε εκκεντρικά looks.

Η Κατερίνα Στικούδη μίλησε στο περιοδικό «YOU» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο ενός γάμου. Της έχει περάσει ποτέ από το μυαλό πως θα αντιδράσει αν ο καλός της της κάνει πρόταση; «Δεν την έχω σκεφτεί καθόλου. Δεν έχω ονειρευτεί να γονατίσει, να ανοίξει το κουτάκι, να βγει το διαμαντάκι και δεν το ονειρευόμουν ποτέ».

Πόσο μετράει για την ίδια σε μια σχέση το καλό σεξ; «Όλα μετράνε, φυσικά. Αλλά για μένα η επικοινωνία και τα κοινά ενδιαφέροντα είναι πολύ σημαντικά».

Μπορεί να την βλέπουμε πάντα περιποιημένη, γιατί είναι κάτι που το απαιτεί η δουλειά της αλλά η Κατερίνα Στικούδη δεν είναι έτσι στην καθημερινότητα της. Έχει δηλώσει και στο παρελθόν πως είναι μεγάλη οπαδός της καθαριότητας, της αρέσει να κάνει τις δουλειές του σπιτιού «Είμαι κυρά και νοικοκυρά αλλά δούλα κανενός! Όμως είμαι και κάτι που δεν το πιστεύει κανένας. Είμαι σίφουνας! Βάζω χρονοδιακόπτη και μέσα σε δύο ώρες έχω κάνει όλο το σπίτι. Καθαρίζω, πλένω, είμαι κυρία του σπιτιού μου».

Στην ερώτηση: «Τι φοράς όταν κάνεις δουλειές;» η τραγουδίστρια απάντησε «Τι να φοράω; Τα 20ποντα; Είμαι ένας άνθρωπος σαν τους άλλους που όταν κάνει δουλειές θα βάλει αυτά που πρέπει», απογοητεύοντας ολόκληρο τον ανδρικό πληθυσμό.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!