
Κατερίνα Στικούδη για την κόντρα της με πασίγνωστη τραγουδίστρια: «Βανδή και Βίσση τραγούδησαν μαζί, εμείς ποτέ»
Μια αποκαλυπτική συνέντευξη, παραχώρησε η Κατερίνα Στικούδη στο vidcast Unblock της Ελίνας Παπίλα, ανοίγοντας την καρδιά της για τη μητρότητα, τη σχέση με τον σύζυγό της, Βαγγέλη Σερίφη, αλλά και για τη συνεχιζόμενη τοξικότητα στον καλλιτεχνικό χώρο.
Η γνωστή τραγουδίστρια απάντησε, μεταξύ άλλων, και σε φήμες που κυκλοφορούν για πιθανή συνεργασία με δημοφιλή καλλιτέχνιδα. Με τρόπο ξεκάθαρο, διέψευσε κάθε ενδεχόμενο, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Δεν νομίζω να γίνει ποτέ. Δεν έχει ανάγκη από διαφήμιση, τα πηγαίνει πολύ καλά. Δεν με χρειάζεται! Θεωρώ ότι τώρα έχουμε κάνει τα παιδιά μας και μπορεί να είναι καλύτερα τα πράγματα».
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε σε μία δυσάρεστη εμπειρία που βίωσε σε τηλεοπτική εκπομπή, όπου ο σύζυγός της κρίθηκε αρνητικά δημόσια. «Μου έχει συμβεί να πάω σε εκπομπή και να κρίνουν την επιλογή του συζύγου μου, ότι δεν τηρεί τις προϋποθέσεις. Δεν θα το ξεχάσω. Είχα ένα ποτήρι νερό μπροστά μου, το έπιασα και το άφησα. Ήμουν έτοιμη να κάνω μπάνιο τον απέναντι αλλά είπα μέσα μου ότι δεν θα του κάνω τη χάρη. Δεν υπερασπίστηκα όπως θα έπρεπε τον σύζυγό μου», αποκάλυψε.
Η Κατερίνα Στικούδη άγγιξε και το θέμα του body shaming, με αφορμή την περίοδο μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της. «Όταν γέννησα το δεύτερο παιδάκι μου, δεν πίστευα ότι δεχόμουν body shaming. Έλεγα, αποκλείεται. Επειδή είχα ξεκινήσει από τα καλλιστεία, είχα μπει σε μια κατηγορία, χωρίς να καταλαβαίνω ότι εγώ πλέον για τον κόσμο είμαι αυτό και τέλος», εξομολογήθηκε με έντονη συναισθηματική φόρτιση.
Ιδιαίτερο βάρος έδωσε και στις επιθέσεις που δέχεται από άλλους καλλιτέχνες, οι οποίοι –όπως περιγράφει– προσπαθούν συστηματικά να υπονομεύσουν την πορεία της. «Υπάρχουν τραγουδιστές που έχουμε ξεκινήσει μαζί και ακόμα και σήμερα θα βρουν τρόπο να υποτιμήσουν οποιαδήποτε κίνησή μου. Από μια συναυλία που μπορεί να μην έχει είσοδο, γιατί έτσι είμαι εγώ. Όταν αγαπάω και στηρίζω μια κοινότητα, δεν με ενδιαφέρει μόνο η τσέπη μου».
Η ίδια συνέχισε: «Μέχρι το αν θα φορέσω κάτι και μπορεί να πάει στον συγκεκριμένο σχεδιαστή και εκείνος να πει “κρίμα, γιατί το φόρεσε αυτό”. Αυτό έχει γίνει πολλές φορές και δεν θα σταματήσει. Υπάρχουν 2-3 άνθρωποι που το κάνουν αυτό και αναρωτιέμαι: ακόμα τα ίδια; Μαθαίνονται όλα, είμαστε μικρή χώρα. Προσπαθούν να μειώνουν καταστάσεις για να αισθάνονται καλά».
Σε ερώτηση της Ελίνας Παπίλα για τη φημολογούμενη κόντρα με συνάδελφό της, η Κατερίνα Στικούδη την επιβεβαίωσε με τον τρόπο της σχολιάζοντας: «Ο Νίκος Κοκλώνης κατάφερε να κάνει τη Δέσποινα και την Άννα να τραγουδήσουν μαζί, αλλά εγώ με την άλλη τραγουδίστρια δεν νομίζω να γίνει ποτέ. Δεν έχει ανάγκη από διαφήμιση, τα πηγαίνει πολύ καλά. Δεν με χρειάζεται! Θεωρώ ότι τώρα έχουμε κάνει τα παιδιά μας και μπορεί να είναι καλύτερα τα πράγματα».
Τέλος, η τραγουδίστρια στάθηκε στο ζήτημα της επιτυχίας και της ζήλιας, στέλνοντας ένα σαφές μήνυμα προς όσους, όπως είπε, αναλώνονται στο να υποτιμούν την πορεία των άλλων. «Εγώ πιστεύω ότι όταν ο άλλος κάνει πράγματα και είναι επιτυχημένος, πρέπει να είναι χορτάτος. Αυτός έχει πρόβλημα αν ψάχνει τι κάνουν οι άλλοι», συμπλήρωσε με νόημα.