Kατερίνα Στικούδη: Δεν έχω ψηφίσει τον εαυτό μου στο Dancing with the Stars

Για την μέχρι στιγμής πορεία της στο Dancing with the Stars, αλλα και για το ποιοι ειναι για εκείνη οι νικητές, μίλησε η Κατερίνα Στικούδη σε τηλεοπτικό περιοδικό.


«Όταν πρέπει σε 5 ημέρες να μάθεις έναν χορό, να τον κάνεις δικό σου, η δυσκολία είναι μεγάλη και θα σου πω ότι σε όλους τους χορούς δυσκολεύτηκα» δήλωσε η Κατερίνα Στικούδη και συνέχισε μιλώντας για την δυσκολία που έχει συναντήσει μέχρι στιγμής: «Σίγουρα ότι έχω κάνει χορογραφίες στη ζωή μου, άσχετα αν είναι χιπ χοπ για τις ανάγκες της μουσικής που υπηρετώ, με βοηθάει στο να μάθω πιο εύκολα μια χορογραφία, αλλά και πάλι είναι πάρα πολύ δύσκολο. Για παράδειγμα, στο πρώτο live μου, ήταν πολύ δύσκολο να μείνω σταθερή πάνω στη σκηνή».

Όσο για το ποια είναι η δική της πρόβλεψη για τον νικητή; «Θα ήταν πολύ άδικο να κάνω πρόβλεψη. Άσε που μπορεί να υπάρξουν πάρα πολλές ανατροπές, γιατί όλοι δουλεύουν σκληρά» απάντησε με ειλικρίνεια, συμπληρώνοντας για το αν έχει ψηφίσει ποτέ τον εαυτό της: «Όχι, δεν έχω μπει σε αυτή τη διαδικασία», είπε.

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην συμμετοχή της και στο «Just the 2 of us» εξομολογούμενη για το αν η απόφασή της να συμμετέχει στο χορευτικό σόου επηρεάστηκε από αυτό: «Ναι, βέβαια! Απλώς να πω ότι το θέμα σε ένα σόου δεν είναι μόνο να βγεις νικητής. Μετράει το πώς το περνάς, το πώς σου φέρονται. Όταν βρίσκεσαι τόσες ώρες με ανθρώπους που δεν γνώριζες από πριν, μετράει πολύ πώς περνάς με αυτούς τους ανθρώπους. Σίγουρα κερδίζουμε προβολή, επίσης είναι και ο φιλανθρωπικός χαρακτήρας του σόου που επίσης είναι σπουδαίος, αλλά είναι σημαντική και η… γεύση που σου αφήνει. Και μέχρι στιγμής η γεύση του “Dancing” είναι πιο γλυκιά από ότι στο “Just the 2 of us”», ενώ στο τέλος, ολοκλήρωσε: «Στο “Dancing” περνάω καλύτερα».



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!