Κατερίνα Στικούδη: Δε μετανιώνω για το κομπλεξικές, βλαχάρες, καρακάξες στην Δέσποινα Καμπούρη [βίντεο]

Κατερινάκι μου, ούτε και εμείς!

Όπως θυμάστε, όλα ξεκίνησαν όταν η παρουσιάστρια ανέβασε λίγο καιρό πριν στα social media μια φωτογραφία με δυο διάσημες κυρίες, τις Irina Shayk και Rita Ora, οι οποίες εμφανίστηκαν στο after party των Oscars με πολύ αποκαλυπτικές δημιουργίες, γράφοντας, σχολιάζοντάς τις αρνητικά, σύμφωνα με το peoplegreece.com. Αμέσως, έσπευσε η τραγουδίστρια να απαντήσει καυστικά: «Είναι λίγο too much. Όμως δεν πήγανε έτσι στο περίπτερο της γειτονιάς σου Δεσποινάκι μου να πάρουνε τσίχλες!!! Το ωραίο σώμα εμείς οι γυναίκες πρέπει να το θαυμάζουμε και όχι να κάνουμε σα κομπλεξικές βλαχάρες καρακάξες με τη πρώτη ευκαιρία».

kabouri instagramstikoudi instagram

Πριν λίγες ημέρες, η Δέσποινα Καμπούρη φιλοξενήθηκε στην πρωινή εκπομπή του Αντ1 και έδωσε τη δική της απάντηση για τα λεγόμενα της Κατερίνα Στικούδη.

Τι είπε, όμως, σήμερα το αντίπαλο «στρατόπεδο»; «Το σχολίασα πριν κοιμηθώ. Θα σου πω ακριβώς τι έγινε, πήρε ένα φάντασμα το κινητό μου και το έγραψε», είπε χαμογελώντας και πρόσθεσε: «Φαντάζομαι ότι σας έχει συμβεί και εσάς να δείτε κάτι και να θέλετε να το σχολιάσετε. Δε το μετάνιωσα που το έγραψα. Συνεχίζει να είναι η γνώμη μου αυτή. Θεωρώ ότι ο καθένας μπορεί να φορά ότι θέλει. Ήμουν λίγο σκληροπυρηνική. Δεν έχω κάτι με τη Δέσποινα. Αν τη δω θα της δώσω ένα φιλάκι».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!