Κατερίνα Στανίση για τη σχέση της με τα χρήματα: «Είχα κάποια φράγκα στην άκρη, αλλά φύγανε κι αυτά»


Καλεσμένη στην εκπομπή του Κωνσταντίνου Καμέα, «Status», που προβάλλεται μέσα από το πρόγραμμα του Astra TV, βρέθηκε η Κατερίνα Στανίση.

Η λαϊκή τραγουδίστρια, μεταξύ άλλων μίλησε με ειλικρίνεια για την επιτυχία και την σχέση που είχε με τα χρήματα καθ’ όλη τη διάρκεια της μακρόχρονης διαδρομής της.

Πιο συγκεκριμένα, η Κατερίνα Στανίση εξομολογήθηκε πως «δεν ισχύει ότι οι αμοιβές ήταν πάρα πολύ υψηλές. Θα πω ένα πράγμα πολύ απλό. Όταν παίρνεις υψηλή αμοιβή και είμαστε σε ένα μαγαζί 3 – 4 τραγουδιστές γνωστοί, πως θα βγει αυτό το σχήμα; Ποιον θα πρωτοπληρώσεις; Ερχόταν κόσμος αλλά δεν πάει να πει ότι «σφάζαμε» τον κόσμο. Πως θα βγει;».

«Δεν λέω ότι δεν πήρα χρήματα, δεν λέω ότι δεν έκανα πέντε πράγματα από αυτή τη δουλειά γιατί ευτυχώς έβαλα μυαλό. Τα σκόρπαγα και γω. Όχι, δεν έχω κουσούρια με χαρτιά και τέτοια. Δεν ξέρω από αυτά. Τα έχασα όμως. Και στις τράπεζες χάθηκαν, ήρθε η κρίση, μείναμε ταραντέλα και να σου πω μια αλήθεια; Ξεκινάω από την αρχή. Αυτό δεν το λέω για να συγκινήσω τον κόσμο, αλλά ξεκινώ από την αρχή οικονομικά».

«Δεν θα κάνω αυτά που έκανα, γιατί δεν είμαι 20, ούτε και με ενδιαφέρει. Έζησα καλά, πήρα ότι ήθελα, πήρα ένα σπίτι, πήρα ένα σπίτι στη μάνα μου, άλλαξα 2 – 3 αυτοκίνητα τόσα χρόνια. Είχα κάποια φράγκα στην άκρη αλλά φύγανε κι αυτά» συμπλήρωσε, ακόμα, η Κατερίνα Στανίση στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη.

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!