Κατερίνα Παπουτσάκη: Όσα αποκάλυψε σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό «ΕΓΩ! Weekly»

Μίλησε για όλα!


Η ηθοποιός Κατερίνα Παπουτσάκη φωτογραφήθηκε και έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «ΕΓΩ! Weekly» και μίλησε για όλα!

Αρχικά, αναφέρθηκε στην επιστροφή της στα επαγγελματικά «Η κρίση ασκεί εκ των πραγμάτων πίεση σε όλους μας, καθώς κανείς μας δεν μπορεί να παραβλέψει ότι υπάρχουν μεγάλες οικονομικές ανάγκες. Την εγκυμοσύνη, όμως, δεν θα την άλλαζα με τίποτα. Απλά σε άλλη εποχή μπορεί να λειτουργούσα διαφορετικά ως προς τον χρόνο της επιστροφής στη δουλειά».

Επίσης, σε ερώτηση του δημοσιογράφου αν φοβήθηκε τη συνεργασία με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη εκείνη απάντησε «Καθόλου δεν φοβήθηκα! Μπορεί ο Μιχάλης να μη θεωρείται ηθοποιός, αλλά είναι ένας καταξιωμένος καλλιτέχνης και μην ξεχνάμε ότι το έργο είναι μιούζικαλ. Στην Ελλάδα υπάρχει προκατάληψη και στεγανά στα διάφορα είδη της Τέχνης. Και εγώ το έχω αντιμετωπίσει. Όταν τραγουδάω, εισπράττω αρνητικά σχόλια από κάποιους, όπως “τώρα κάνει και την τραγουδίστρια” κλπ. Έχοντας βιώσει ήδη αυτή την εμπειρία, είχα ένα αίσθημα προστασίας απέναντι στον Μιχάλη, για τις αρνητικές κριτικές που ορισμένοι είχαν ετοιμάσει εκ των προτέρων… Όμως, κέρδισε το στοίχημα!».

Όσον αφορά τις “επιθέσεις”¨που δεχόταν κατά καιρούς από τους δημοσιογράφους είπε «Αναγκαζόμουν για αρκετά χρόνια να κρατάω μια πολύ αμυντική στάση απέναντι σε κάποια μέσα ενημέρωσης. Σίγουρα, όμως, δεν είμαι έτσι. Αυτό ξεκίνησε όταν ανακοινώθηκε ο ρόλος της Αλίκης για το σίριαλ “Έχω ένα μυστικό” όπου άρχισαν οι πυροβολισμοί. Όταν με βομβάρδιζαν, λοιπόν, για τα προσωπικά μου και έκαναν τη ζωή μου κόλαση, εύλογο δεν ήταν να αμυνθώ; Αν παρατηρήσει κανείς τις συνεντεύξεις μου πριν και μετά το σίριαλ, θα το διαπιστώσει…»

Στη συνέχεια, αναφέρθηκαν και στα προσωπικά της ηθοποιού, και μίλησε για τον γάμο της  «Δεν είχε τη διάσταση ενός παραμυθιού. Είναι πολύ αληθινό και υπέροχο αυτό που ζω. Ενώ πάντα αναζητούσα τη μονιμότητα στις σχέσεις μου, παράλληλα είχα και ένα φόβο. Τώρα συνειδητοποιώ πως ένιωθα έτσι, γιατί κατά βάθος γνώριζα εκ των προτέρων πως δεν ήταν αυτό που πραγματικά ήθελα». Και συνέχισε μιλώντας για τον γιο της σχετικά με το ποια στοιχεία εντοπίζει που έχει κ η ίδια «Το βλέμμα του! Κατά τα άλλα μοιάζει περισσότερο στον μπαμπά του. Είναι πολύ γελαστό και κοινωνικό παιδί, θέλει να έχει συνέχει κόσμο γύρω του. Δεν μπορώ να τον αποχωριστώ» εξομολογήθηκε η ίδια.

 ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!