Κατερίνα Λέχου: Μιλάει για τον κρυφό γάμο της

Οι εξηγήσεις που δίνει για το γεγονός ότι απέκρυψε το γάμο της


Η Κατερίνα Λέχου έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό In Style και αποκάλυψε το λόγο που κράτησε μυστικό τον γάμο της, περιέγραψε το νυφικό της ενώ εξήγησε γιατί δεν επιθυμεί να γίνει μητέρα.

Αρχικά, περιγράφει το νυφικό της “Το νυφικό μου, ήταν το πιο ωραίο φόρεμα, που έβαλα ποτέ. Ήταν της Σήλιας Κριθαριώτη, ένα απλό μακραμέ. Το είχα ζητήσει για να πάω σε πάρτυ. Αυτό είχα πει. Και η αλήθεια είναι πως δεν έμοιαζε καθόλου με νυφικό. Ήταν ένα πολύ κομψό φόρεμα, που μπορούσε άνετα να φορεθεί και ως νυφικό”.

11111111111111111111111111111111111

 

Και συνεχίζει εξηγώντας γιατί κράτησε κρυφό το θέμα του γάμου της “Ήμουν σε μια περίεργη φάση, ψυχικά, ήθελα ησυχία, ήθελα να το ζήσω, αυτό και μόνο. Ν αμην έχω όλο το κομμάτι της προετοιμασίας, Δεν είναι μόνο το νταβαντούρι, οι καλεσμένοι και όλα αυτά. Πρέπει να κάνεις και μια προετοιμασία: Μπομπονιέρες, στέφανα, κλπ. Σε μια άλλη στιγμή της ζωής μου ίσως και να το επιθυμούσα. Στη δεδομένη στιγμή, όμως δεν είχα και ενεργειακά το απόθεμα για να υποστηρίξω και να οργανώσω, μια τέτοια μεγάλη εκδήλωση”.

Ενώ σε ερώτηση του δημοσιογράφου εάν φοβόταν τον γάμο η ηθοποιός δηλώνει “Το γάμο τον φοβόμουν, όπως τον φοβάμαι και τώρα. Θεωρώ ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι να το παίξεις καλά και να το κερδίσεις στον απολογισμό. Θέλει διαρκή δουλειά. Με αυτή την έννοια, τον φοβάμαι, γιατί η καθημερινότητα έχει παγίδες. Για μένα το μυστήριο, δεν είναι μια υπογραφή, είναι ευλογία. Δεν πήγα να κάνω πολιτικό γάμο για να ενώσω την περιουσία μου με την περιουσία του συζύγου μου. Πρακτικά δεν αλλάζει τίποτα.”

444444444444444444444444

Τέλος, όσον αφορά το ενδεχόμενο να γίνει μητέρα η ίδια δηλώνει “Ναι, έχω πει, πως στα 46 μου, πέρα από το ηλικιακό κομμάτι, δεν έχω τα ενεργειακά αποθέματα για να συμβάλλω όσο και όπως θέλω στο μεγάλωμα ενός παιδιού. Δεν μπορώ να ξέρω πως θα αισθάνομαι στα 70 μου. Ξέρω όμως, πως αισθάνομαι σήμερα.”

8529



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!