Κατερίνα Λέχου: Μιλά για τον νέο δύσκολο ρόλο της

Τι δυσκόλεψε την ηθοποιό;


Η Κατερίνα Λέχου καλείται να φέρει εις πέρας ένα ρόλο πολύ απαιτητικό, με ιδιαιτερότητες και διαφορές με όλα όσα έχει κάνει μέχρι τώρα. Στη νέα θεατρική παράσταση Όλα για τη μητέρα μου, όπου πρωταγωνιστεί, υποδύεται μια τραβεστί. Το να μπει στο ρόλο και να τον αποδώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο της ήταν πολύ δύσκολο.

«Είναι πάρα πολύ δύσκολο να κατανοήσεις πώς ένας άνθρωπος έχει και τα δυο στοιχεία. Εγώ προσπάθησα πολύ για να κατανοήσω αυτούς τους ανθρώπους. Δεν είχα γνωρίσει ποτέ κανέναν», λέει και επισημαίνει «Αν δεν αγαπάς τον ήρωά σου δεν μπορείς να τον κάνεις καλά».

Η ηθοποιός όπως έχει δηλώσει δεν θέλει να βγει στη σκηνή και να σοκάρει να συγκινήσει και να γοητεύσει με τη δουλειά της. «Η απάντηση στο ρατσισμό είναι η κατανόηση, το να μάθεις να δίνεις το χέρι στον άλλο, όσο διαφορετικός κι αν είναι», έχει δηλώσει στο παρελθόν.

Όταν τη ρωτούν τι άλλο να περιμένει κάποιος από εκείνη στα επόμενα βήματά της, η Κατερίνα Λέχου απαντά: «Εσείς δεν ξέρω τι να περιμένετε. Εγώ περιμένω να μη χάσω το κουράγιο, τον ενθουσιασμό και την παιδικότητά μου».

Η Κατερίνα Λέχου αγαπάει πολύ τον κινηματογράφο και έχει ιδιαίτερη αδυναμία στο ευρωπαϊκό σινεμά.

Τέλος, η ηθοποιός θυμάται τη συμμετοχή της στο σήριαλ του Mega, Το Νησί, και μας περιγράφει την εμπειρία της ως την καλύτερη και πιο άρτια της καριέρας της.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!