Κατερίνα Λάσπα: Θα έκανα εκπομπή με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου θα έκανε μαζί σου;


Η Κατερίνα Λάσπα μίλησε  για τα τηλεοπτικά της λάθη, τις πλαστικές επεμβάσεις, και δήλωσε πως θα ήθελε να κάνει εκπομπή με την Ζωή Κωνσταντοπούλου! Σχετικά με το αν έχει περάσει κατάθλιψη, απάντησε πως για πάνω από 8-9 μήνες είχε άρνηση να βγει από το σπίτι και δεν ήθελε να το αποδεχθεί, θεωρώντας ότι είναι πολύ μάγκας για όλο αυτό”. Αυτό συμβαίνει ειδικά στους έντονους και δραστήριους ανθρώπους. Απευθύνθηκα για βοήθεια σε ψυχολόγο, αλλά δεν μου ταίριαξε. Το ξεπέρασα μόνη μου. Έχω πολλά υπόλοιπα όμως, άλυτα πράγματα που επανέρχονται ως σκέψεις ως προβληματισμοί… Θέλω να αφιερώσω χρόνο σε έναν άνθρωπο που θα μπορούσε να με βοηθήσει. Έχω και επιπλέον ευθύνη γιατί έχω και ένα παιδί, έχουμε πορεία χρόνων μπροστά μας. Εγώ πρέπει να καθορίσω τις γραμμές. Αν δεν είναι καλά η μάνα, δεν θα είναι κανένας καλά στο σπίτι”.

Χαρακτήρισε τον Νίκο Μουτσινά ιδιαίτερα ευφυή, ενώ για το  Νικ Ο’ Κλοκ που παρουσίαζε στον Alpha είπε στη συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ! και στον Αστέρη Κασιμάτη:
“Ήταν πολύ ατυχής στιγμή του. Αυτοσαρκάζομαι και έχω χιούμορ, αλλά δεν είχε πλάκα το σχόλιο του ότι ακούω φωνές. Δεν προκάλεσε γέλιο. Αλλά πρέπει να γεμίζουν και οι ώρες σε μία εκπομπή. Δεν είχε άλλη θεματολογία; Δεν ξέρω. Χαλάλι μου. Επίσης θα έκανα εκπομπή με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου. Διακρίνω ότι της αρέσει η επικοινωνία και η τηλεόραση. Ζει γι’ αυτό. Έχει όλη αυτή την ιδιαιτερότητα και την αυστηρότητα στο βλέμμα και τον λόγο. Μου αρέσουν οι άνθρωποι που λατρεύεις να τους μισείς, είναι ιδιαίτεροι”.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!