Κατερίνα Καινούργιου: Είναι πραγματικά λυπηρό που κόπηκε στο Spata Live

Έχουν περάσει δέκα μέρες από το πρόωρο φινάλε στο απογευματινό πρόγραμμα του ΑΝΤ1, το Spata Live και πλέον η Κατερίνα Καινούργιου παίζει μπάλα μόνη της.


Aυτό από τη μία φέρνει μια κάποια σιγουριά, αλλά είναι δύσκολο, μιας και κάποιοι άνθρωποι έμειναν χωρίς δουλειά και βίωσαν καταστάσεις που τις απεύχονται όλοι. Μια ατάκα συνεργάτη της ήταν ευκαιρία ώστε η Καινούργιου να διασαφηνίσει μερικά πράγματα.

Μετά από ένα βίντεο που είχε δήλωση του Νίκου Μουρατίδη για το X-Factor, όπου έλεγε «είδα τις οντισιόν στη Θεσσαλονίκη και ήταν χάλια…και το χάρηκα», η Καινούργιου σχολίασε για την τάση του Έλληνα να εύχεται να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα. Τότε ένας από τους πανελίστες είπε «σε μας πήγε καλά αυτή η ευχή», με την Κατερίνα να παθαίνει ένα μπλακ άουτ προσπαθώντας να καταλάβει αν άκουσε καλά και τελικά είπε την άποψη της για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις.

«Επειδή δεν έχω μιλήσει τόσο καιρό, είναι πραγματικά λυπηρό να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Γιατί δεν είναι μόνο οι έξι άνθρωποι που βρίσκονται μπροστά, αλλά και τόσοι άλλοι που είναι πίσω από τις κάμερες. Εμένα ο Δημήτρης είναι φίλος μου και ήθελα να το ξεκαθαρίσω αυτό».

Αυτό είναι κάτι που οι δυο τους το δήλωναν αρκετά πριν ξεκινήσει η τηλεοπτική τους κόντρα και φρόντισαν να κρατήσουν αξιοπρεπώς και μόνο σε τηλεοπτικό πεδίο τον ανταγωνισμό.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!