Κατερίνα Καραβάτου: Όσα αποκάλυψε στον Νίκο Μουτσινά

Η σχέση της με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, τη Ζήνα Κουτσελίνη και τη Ναταλία Γερμανού.


H Κατερίνα Καραβάτου έκανε μια ιδιαίτερη εμφάνιση στο Νικ Ο’ Κλοκ και μίλησε για όλα στον Νίκο Μουτσινά. Η παρουσιάστρια αιφνιδίασε τον παρουσιαστή κάνοντας ένα μικρό, καυστικό stand up ενώ στην συνέχεια κάθισε στην πολυθρόνα και… άρχισε τις αποκαλύψεις.

https://www.youtube.com/watch?v=LDxvFIhrw48

Πώς κατάφερε να συνεργαστεί ξανά με την Ζήνα Κουτσελίνη;

«Αυτό έγινε μέσα από μία διεργασία δική μου, η οποία έχει να κάνει με τη δική μου φιλοσοφία. Μου αρέσουν οι ξεκάθαρες κουβέντες και η ειλικρίνεια. Επιπλέον δεν θέλω να κάνω αυτά που δεν μου αρέσει να μου κάνουν και θέλω να κάνω αυτά που μου αρέσει να μου κάνουν. Από τη στιγμή που αυτά τηρούνται, δεν υπάρχει και πρόβλημα. Προχωράω μπροστά, είναι η αρχισυντάκτριά μου, υποσχεθήκαμε η μία στην άλλη σεβασμό. Είμαι ένας άλλος άνθρωπος, εννοείται ότι γύρισα με άλλους όρους. Αν χαλάσει κάποιος από αυτούς τους όρους, τότε θα πρέπει να χτιστεί ξανά από την αρχή.», αποκάλυψε η παρουσιάστρια.

https://www.youtube.com/watch?v=wKeyNMqBOA8

«Ευτυχώς είχα προτάσεις όσο ήμουν εκτός, που για κάποιους λόγους δεν έγιναν. Όταν ήρθε η πρόταση αυτή από τον κύριο Κοντομηνά, ήρθε με τους σωστούς όρους, στο σωστό χρόνο. Μου φάνηκε ότι ήταν η ιδανική επιλογή.», εξομολογήθηκε, εξηγώντας γιατί επέστρεψε στον Alpha.

https://www.youtube.com/watch?v=n4Ytbr5rE0w

Όσο για την Ναταλία Γερμανού και τη σχέση τους;

«Με τη Ναταλία Γερμανού έχουμε βρεθεί και έχουμε μιλήσει πολλές φορές και πριν και μετά το Μες στην καλή χαρά. Έχουμε πάρα πολύ καλές σχέσεις με τη Ναταλία.», δήλωσε η Κατερίνα Καραβάτου, ενώ συνέχισε λέγοντας για το περιστατικό με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, όταν σε θεατρική παράσταση δεν μίλησαν μεταξύ τους:

«Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα. Είναι πολύ απλό. Εγώ μπήκα μέσα με τον Παύλο. Η Κωνσταντίνα ήρθε μετά.», τόνισε, μιλώντας παράλληλα για την δημόσια εικόνα της, πριν και μετά το Μες στην καλή χαρά.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!