Κατερίνα Γερονικολού: Μιλάει για την απιστία σε μια σχέση

Η όμορφη ηθοποιός μίλησε για τα ερωτικά της!


Η ηθοποιός Κατερίνα Γερονικολού ήταν καλεσμένη το πρωινό της παρασκευής στο “Πρωινό μου” και μίλησε στον Πέτρο Κωστόπουλο για τα προσωπικά της και πως αντιμετωπίζει την απιστία σε μια σχέση.

Η ίδια ανέφερε πως «Αν κερατώσω κάποιον σύντροφο σημαίνει ότι έχει τελειώσει. Γι’ αυτό και δεν κερατώνω, γιατί θα έχει τελειώσει τόσο πολύ για μένα, από καιρό… Δεν το δαιμονοποιώ, δεν είναι κακό, είναι ανθρώπινο. Η απιστία, πάντως, δεν είναι το χειρότερο που μπορεί να σου συμβεί μέσα σε μία σχέση. Το χειρότερο είναι να μην σέβεσαι τον άλλον. Αν δεν σέβεσαι τον άλλον, φύγε».

Ενώ για τους άντρες που υπήρξαν στη ζωή της και κατά πόσο τα χρήματα ελκύουν τις γυναίκες εκείνη είπε «Οι άντρες, όσοι είναι άξιοι, έχουν μια μορφή “ήρωα” μέσα στην οικογένεια. Οι άνθρωποι της οικογένειας θέλουν να έχουν έναν “αρχηγό”. Δεν θέλω, πάντως, να είμαι ο άντρας της ζωής μου. […] Ο άντρας δεν είναι μόνο για να σε συνοδέψει σε μία εκδήλωση, είναι και μέσα στο σπίτι – το πώς είναι η μεταξύ σας σχέση. Εκεί πού είναι το πορτοφόλι και η εξουσία; Εκεί ο άλλος είναι μόνο με τις πυτζάμες του».



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!