Κατερίνα Διδασκάλου: «Έχω μιλήσει με τον Λεωνίδα Κακούρη, είναι μια χαρά»


Την Κατερίνα Διδασκάλου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου. Η ηθοποιός ρωτήθηκε για τον συνάδελφό της και καλό της φίλο Λεωνίδα Κακούρη ο οποίος,  αποχώρησε από την παράσταση «Βασιλιάς Ληρ» που παρουσιάζεται στην Κεντρική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου.

«Έχω μιλήσει με τον Λεωνίδα Κακούρη, αλλά δεν θέλω να σχολιάσω κάτι αυτή τη στιγμή. Είναι μια χαρά», αρκέστηκε να πει η Κατερίνα Διδασκάλου.

Η Κατερίνα Διδασκάλου υπήρξε επί τρία χρόνια τηλεοπτική παρτενέρ του Λεωνίδα Κακούρη στην σειρά του AΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες», ενώ πέρυσι συνεργάστηκαν και στην σειρά του Mega «Μαύρο Ρόδο».

Υπενθυμίζεται ότι σε δήλωση που διένειμε στα ΜΜΕ μέσω του δικηγόρου του, Δημοσθένη Πέππα, ο Λεωνίδας Κακούρης ζήτησε να σταματήσει άμεσα η αναπαραγωγή οποιουδήποτε γεγονότος που αφορά την αποχώρησή του από την παράσταση «Ο βασιλιάς Ληρ» του Εθνικού Θεάτρου.

Η δήλωση του Λεωνίδα Κακούρη

Αναλυτικά, στην δήλωσή του ο Λεωνίδας Κακούρης επισημαίνει τα εξής:

«Ακολούθως της αποχώρησής μου από την παράσταση «Βασιλιάς Λήρ» του Ουίλιαμ Σαίξπηρ, σε σκηνοθεσία κ. Γιάννη Χουβαρδά που παρουσιάζεται στην Κεντρική σκηνή του Εθνικού Θεάτρου θα ήθελα αρχικά να ευχαριστήσω όλους σας για το ενδιαφέρον.

Στην πολυετή μου παρουσία στο χώρο ουδέποτε έδωσα λαβές για σχόλια που δεν σχετίζονταν αποκλειστικά και μόνο με την καλλιτεχνική μου πορεία και δεν θα ήθελα η παρούσα αφορμή να αποτελέσει εξαίρεση.

Κατ’ επέκταση και επικαλούμενος την ευαίσθητη κατάσταση στην οποία έχω βρεθεί εγώ και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς μου και κυρίως τα ανήλικα τέκνα μου θα ήθελα να παύσει άμεσα η αναπαραγωγή οποιουδήποτε γεγονότος που αφορά την ανωτέρω αποχώρηση, ή τα όποια σενάρια έχουν δημιουργηθεί γύρω από αυτή.

Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συντελεστές και συναδέλφους της παράστασης, με τους οποίους δουλέψαμε σκληρά σε κλίμα εκτίμησης και αλληλοβοήθειας τους τελευταίους μήνες και στους οποίους εύχομαι ολόψυχα κάθε επιτυχία για την συνέχεια.

Τέλος θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι έχω παράσχει την πληρεξουσιότητα στον Δικηγόρο Πέππα Δημοσθένη, ο οποίος δύναται να δρα αντί εμού και για λογαριασμό μου».

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!