Kate Middleton – Πρίγκιπας William: Τι σχέδια κάνουν για τα πρώτα Χριστούγεννα του γιού τους;

Οικογενειακές στιγμές για το βασιλίκο μωρό!


Όπως και κάθε άλλο ζευγάρι, έτσι και ο Δούκας με τη Δούκισσα του Cambridge έπρεπε να αποφασίσουν σε πιο… πατρικό σπίτι θα περάσουν τα Χριστούγεννα, πόσω μάλλον που ο Πρίγκιπας George είναι το πρώτο εγγόνι και στις δυο οικογένειες – του William και της Kate- και οι παππούδες τον θέλουν μαζί τους!

Έτσι, προκειμένου να μην στερήσουν από καμία οικογένεια την παρουσία του George, o William και η Kate αποφάσισαν να μοιράσουν τις ημέρες των εορτών ανάμεσα στη βασιλική οικογένεια, που θα βρίσκεται στην εξοχική της κατοικία στο Sandringham, και το σπίτι των Middleton στο Berkshire.

Αρχικά, το ζευγάρι πίστευε ότι οι οικογένεια της Kate θα μπορούσε να φιλοξενηθεί στη βασιλική κατοικία, αλλά όπως αποκάλυψε ο William σε φίλους του το δικό τους διαμέρισμα εκεί δεν θα είναι έτοιμο μέχρι του χρόνου για να μπορέσουν να τους φιλοξενήσουν.

Όπως αναφέρει πηγή στη Mail on Sunday: «Το σπίτι που φτιάχνουν είναι αρκετά μεγάλο, αλλά δεν είναι ακόμα έτοιμο. Έτσι, ο William και η Kate κάποιες μέρες των Χριστουγέννων θα τις περάσουν στο Sandringham και τις υπόλοιπες στο σπίτι των Middleton. Ο William έχει πολύ καλές σχέσεις με την οικογένεια της Kate και του αρέσει να περνάει χρόνο μαζί τους. Μ’ αυτό τον τρόπο, θα γιορτάσουν δύο… Χριστούγεννα!»

Το ζευγάρι με τον Πρίγκιπα George θα φτάσει στο Sandringham παραμονή Χριστουγέννων, οπότε μαζί με την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια, θα δειπνήσουν και θα ανοίξουν τα δώρα τους. Αναμένεται να παραμείνουν εκεί και την ημέρα των Χριστουγέννων πριν αναχωρήσουν για το σπίτι των Middleton- στο οποίο η Kate και ο William διαθέτουν τη δική τους πτέρυγα μαζί με το δωμάτιο του Πρίγκιπα George!



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!