Μήνες τώρα ακούμε και διαβάζουμε σενάρια σχετικά με την κόντρα ανάμεσα στην Kate Middleton και την Meghan Markle και κάποιες φορές τείνουμε να τα πιστέψουμε ενώ άλλες φαντάζουν σαν κακοπροαίρετες φήμες που δημιουργούν τα media.

Η royal expert Daisy Goodwin έρχεται όμως για να επιβεβαιώσει αυτή την άτυπη κόντρα ανάμεσα στις δύο συζύγους των πριγκίπων. Σύμφωνα με την Goodwin, η οποία μελετάει χρόνια την royal ιστορία υποστηρίζει πως η «κακή σχέση» ανάμεσα τους από την ημέρα που η Meghan παντρεύτηκε τον Harry, εξηγείται και ξεκινάει χρόνια πριν.

Η royal expert δήλωσε στην Daily Star «Με εξιτάρει το να παρατηρώ τους σημερινούς royals καθώς διαπιστώνω πως τίποτα δεν έχει αλλάξει. Υπάρχει πάντα ανταγωνισμός ανάμεσα στα μέλη της βασιλικής οικογένειας για το ποιος είναι ο πιο δημοφιλής, επειδή απλά αυτό πάντα συμβαίνει. Δεν είναι κάτι καινούργιο. Εάν ανατρέξουμε στον 19ο αιώνα υπάρχουν πολλές αναφορές για το ότι η πριγκίπισσα Αλεξάνδρα δεν μιλούσε στην δούκισσα Μαρία ή ότι η πριγκίπισσα Louise υποτίθεται ότι είχε παράνομη σχέση με τον σύζυγο της αδερφής της.»