«Καταπέλτης» η Κατερίνα Καινούργιου για τον Ανδρέα Μικρούτσικο: «Θεωρώ ότι με αδίκησε απίστευτα σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο»


Την Κατερίνα Καινούργιου συνάντησαν οι δημοσιογράφοι των ψυχαγωγικών εκπομπών σε έξοδό της. Μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια μίλησε και για την αποχώρηση του Ανδρέα Μικρούτσικου από το πάνελ της εκπομπή της.

Συγκεκριμένα, σε ερώτηση που της έγινε για τον Ανδρέα Μικρούτσικο, η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε: «Δεν θα σταματήσω ποτέ να ευγνωμονώ, να σέβομαι και να αγαπώ ως άνθρωπο τον Ανδρέα. Από ‘κει και πέρα, με πλήγωσαν πάρα πολύ κάποια πράγματα που είπε, θεωρώ ότι με αδίκησε απίστευτα σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο.

Νομίζω ότι και ο ίδιος ίσως να έχει καταλάβει κάποια πράγματα που ίσως να διαχειρίστηκε λάθος. Αν αυτό πίστευε ότι είναι η αλήθεια του θα προτιμούσα να με είχε πάρει ένα τηλέφωνο ή επειδή καθημερινά με έβλεπε στην εκπομπή, να με πάρει στην άκρη και να μου πει: «Με ενοχλεί αυτό, είσαι εκείνο…».

Από κει και πέρα… Δεν έχουμε ξαναμιλήσει και είναι κάτι που πραγματικά με στεναχώρησε. Θέλω να είναι καλά, ίσως και ο ίδιος να είχε κουραστεί από την εκπομπή, να μην του άρεσαν κάποια πράγματα».

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!