Καρυοφυλλιά Καραμπέτη: «Με τον Μηνά Χατζησάββα ανασαίναμε ο ένας με την ανάσα του άλλου»


Ο Μανώλης Μητσιάς και η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη συναντήθηκαν στην εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος, «Τετ Α Τετ» την Κυριακή απόγευμα.

Κυρίαρχος πυρήνας της συζήτησης ήταν η αγάπη και η αφοσίωση που έδειξε η αγαπημένη ηθοποιός προς τον αείμνηστο συνάδελφό της, Μηνά Χατζησάββα.

Αποκαλύπτοντας τα συναισθήματά της, η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη δήλωσε: “Ο Μηνάς ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος. Όταν πρωτοσυναντηθήκαμε το 1983, ήμασταν ακόμα πολύ νέοι, με διαφορά ηλικίας 10 ετών. Εγώ ήμουν 25 και αυτός 35. Είχαμε μια σχέση που υπερέβαινε τη φιλία και τη συνεργασία. Ήταν μια σχέση γεμάτη ειλικρίνεια και αμοιβαίο σεβασμό. Από παιδί μπήκα στον χώρο του θεάτρου με τις ιδανικές συνθήκες που μου παρείχε.

Οι συνεργασίες μας μας έφεραν ακόμα πιο κοντά. Καθώς μεγαλώναμε και εξελισσόμασταν, η σχέση μας ενισχυόταν. Κάθε φορά που συναντιόμασταν μετά από χρόνια, ήταν σαν να μην είχε περάσει και μια μέρα. Είχαμε καταφέρει να θεμελιώσουμε αυτήν τη χημεία που μας συνέδεε, αναπνέοντας ο ένας τον αέρα του άλλου.

“Η απώλειά του με συγκλόνισε βαθιά. Πάντα τον θυμάμαι με μεγάλη νοσταλγία και τον αγαπώ. Εύχομαι να είναι καλά εκεί που βρίσκεται”, πρόσθεσε με συγκίνηση η ηθοποιός.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!