Κάρμεν Ρουγγέρη: «Θα γίνω 80 χρονών, αλλά δεν νιώθω καθόλου κουρασμένη»


Καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» και στους Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάση Αναγνωστόπουλο βρέθηκε η ηθοποιός, Κάρμεν Ρουγγέρη και μίλησε για την πάροδο του χρόνου και την προσωπικής της διάθεση να αφήσει έργο σαν παρακαταθήκη ενώ μοιράστηκε και το μυστικό της νεότητας της.

Η Κάρμεν Ρουγγέρη εκμυστηρεύτηκε πως «ακολουθώ πάντα τις περιοδείες, προλογίζω τις παραστάσεις και με ενδιαφέρει πάρα πολύ. Παίρνω αγκαλιές τα παιδάκια και γι’ αυτό στις 17 του μηνός γίνομαι 80 χρονών αλλά μια χαρά, με τις αγκαλιές των παιδιών νομίζω ότι διατηρούμε καλά».

«Δεν έχω κουραστεί καθόλου, όχι, ίσα ίσα. Πάντως πολλοί συνταξιούχοι μού έχουν πει ότι, από τη στιγμή που πήραν τη σύνταξη τους, έχασαν το κέφι για τη ζωή. Εγώ πιστεύω αυτό που έλεγε και ο Επίκουρος, ότι δηλαδή το μυστικό της νεότητας είναι η προοπτική! Να έχεις προοπτική να κάνεις κάτι! Είναι πολύ σημαντικό, λοιπόν, να έχεις ενδιαφέροντα».

«Και τώρα προσπαθώ να ετοιμάσω άλλα έργα για να αφήσω έτσι παρακαταθήκη. Το 80 δεν το νιώθω καθόλου, το λέω και δεν το πιστεύω. Γι’ αυτό το λέω κιόλας! Ένα νούμερο είναι! Γι’ αυτό το λέω και στα παιδιά μου να το ξέρουν να μην στεναχωρηθούν όταν θα πεθάνουμε ότι έτσι είναι ο κύκλος της ζωής. Γεννιόμαστε, μεγαλώνουμε, αφήνουμε το στίγμα μας» συμπλήρωσε, εν συνεχεία, η Κάρμεν Ρουγγέρη.

Δείτε το βίντεο:

 

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!