Η Καλομοίρα εξομολογείται

Γιατί είναι αυτά τα πρώτα Χριστούγεννα με τα παιδιά της


Έχει περάσει ένας χρόνος, από τότε που ήρθαν στον κόσμο τα δίδυμα αγοράκια της Καλομοίρας.

Η τραγουδίστρια μίλησε στο περιοδικό «Οκ» και αποκάλυψε ότι όταν γεννήθηκε ο Δημήτρης και ο Νίκος, έπρεπε να μπουν στην θερμοκοιτίδα, αφού γεννήθηκαν με πρόβλημα υγείας.

«Με το που γεννήθηκε ο Δημητράκης -που ήταν ο πρώτος- μου τον έφεραν λίγο να τον δω και τον πήγαν αμέσως στη μονάδα εντατικής θεραπείας γιατί οι πνεύμονές του δεν είχαν προλάβει ν’ αναπτυχθούν και είχε αναπνευστικά προβλήματα. Τον Νικολάκη τον είδα φευγαλέα γιατί έπρεπε να του βάλουν τη μάσκα οξυγόνου. Όταν συνήλθα από τον τοκετό δεν με άφηναν να τα δω γιατί τα είχαν στην θερμοκοιτίδα. Όταν τα είδα πίσω από το τζάμι με όλα αυτά τα καλώδια και τα μηχανήματα έβαλα τα κλάματα», εξήγησε στο Οκ.

Οι δικοί της άνθρωποι της έλεγαν ότι όλα θα πάνε καλά και να μην στεναχωριέται, αλλά όταν ήταν μόνη της ξέσπαγε σε κλάματα, αφού φοβόταν για το χειρότερο, όσο κι αν δεν ήθελε να το σκέφτεται.

«Είκοσι μέρες μετά μου είπαν ότι μπορούμε να πάρουμε τον Δημήτρη στο σπίτι. Άλλο άγχος αυτό, γιατί θα έπρεπε να είναι συνέχεια συνδεδεμένος με ένα μηχάνημα , το οποίο αν σταματούσε να χτυπάει η καρδιά του ή δεν λειτουργούσαν καλά οι πνεύμονές του, θα άρχιζε να χτυπάει. Εννοείται ότι τις νύχτες δεν μπορούσα να κλείσω μάτι, γιατί νόμιζα ότι άκουγα τον συναγερμό. Ο Νίκος βγήκε από το μαιευτήριο αρχές Ιανουαρίου. Οπότε αυτά τα Χριστούγεννα είναι τα πρώτα που θα κάνει όλη η οικογένεια μαζί»ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!