Καλοκαίρι 2019 με έμπνευση από φυσικά υλικά με μια μοναδική συλλογή


Περισσότερο χαλαρή και λιγότερο συγκρατημένη, αλλά πάντοτε κομψή η νέα capsule συλλογή THEMIS • Z ορίζει τους κανόνες του σύγχρονου resort wear.

Ταξιδέψτε νοερά στο νησί της Μυκόνου, στη χίπικη εποχή των 70s.
Κι έπειτα φανταστείτε ανέμελα κορίτσια να περπατούν στα πλακόστρωτα σοκάκια του νησιού, αποπνέοντας έναν ανεπιτήδευτο αισθησιασμό στο πέρασμά τους.


Έχοντας στον νου την αυθεντικά free spirit ζωή της Μυκόνου στα 70s και βασισμένη στις συναρπαστικές εξιστορήσεις του πατέρα της Κώστα Ζουγανέλη, η Θέμις Ζουγανέλη σχεδίασε μια capsule συλλογή που αποτελείται από τα απαραίτητα κομμάτια μιας resort γκαρνταρόμπας.


Για το καλοκαίρι του 2019, η σχεδιάστρια εμπνεύστηκε από τα φυσικά υλικά και τις ρευστές φόρμες και δημιούργησε μια συλλογή από μεταξωτά tops και μάξι καφτάνια, lightweight πλεκτά και ανάλαφρα cottton, όλα διακοσμημένα με τα γεμάτα νόημα και αρχαιοελληνικής αύρας μοναδικά μοτίβα του brand.
Μια σειρά ρούχων για τη σύγχρονη γυναίκα που νιώθει αυτοπεποίθηση και επιλέγει να την εκδηλώσει με easy chic επιλογές που χαρακτηρίζονται από μια δόση ενηλικιωμένου glam.
Το Infinity, το iconic τετράγωνο σύμβολο του brand, εμπνευσμένο από τον φημισμένο Μαίανδρο του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού μετατρέπεται φέτος σε ένα πολύπλοκο μοτίβο που παίζει με την τονικότητα του κόκκινου χρώματος.


Συνδυασμένο με κοραλί και φούξια παίρνει τη μορφή ενός καλειδοσκοπικού print και ντύνει ένα halter-neck μάξι φόρεμα που εντυπωσιάζει. Την ίδια στιγμή, το σύμβολο Infinity παραμένει στην κλασική μεταλλική του μορφή, διακοσμώντας ως πόρπη τον έναν ώμο ενός ribbed πλεκτού μάξι φορέματος σε crisp λευκό. Η σύγχρονη εκδοχή του grecian chic!


Στη φετινή συλλογή, τα lightweight πλεκτά παίζουν σημαντικό ρόλο. Μια ολόλευκη πλεκτή μάξι φούστα που χάρη στη ribbed πλέξη της δημιουργεί την ψευδαίσθηση των πιετών συνδυάζεται με ένα αντίστοιχο πλεκτό spaghetti strap top και γίνονται ο ορισμός του luxe nomadic στυλ.
Από την άλλη, το αέρινο cotton μετατρέπεται σε ένα summer dress με πλούσια βολάν και ένα mini καφτάνι με ογκώδη μανίκια. Και τα δυο διακοσμημένα με το μοτίβο Kyklos σε μια white on white προσέγγιση που εξυμνεί την υπεροχή της απλότητας, μεταφέροντας την αύρα της Μυκόνου στην καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα.

Για τη Θέμιδα Ζουγανέλη η απλότητα στο design, η άριστη ποιότητα στα υφάσματα και οι περίτεχνες λεπτομέρειες ορίζουν τη σύγχρονη πολυτέλεια. Γι’ αυτό ενα αέρινο μάξι καφτάνι σε έντονο σμαραγδί χρώμα με λαιμόκοψη διακοσμημένη με χάντρες, μια μάξι φούστα με σκίσιμο και τα χρυσά Kyklos μοτίβα να αναδεικνύουν τον ποδόγυρο και ένα one-shoulder μίνι φόρεμα με το σύμβολο Maze σε επανάληψη ορίζουν τη σύγχρονη προσέγγιση του eveningwear.


Στο κομμάτι των αξεσουάρ, η ευρύχωρη tote, η bohemian τσάντα ώμου με τα κρόσσια και το κλασικό clutch ντύνονται με απαλό σουέντ και διακοσμούνται με το κεντημένο στο χέρι μοτίβο Kyma, υπακούοντας στη λογική του ton sur ton.

Για τις resort εμφανίσεις, το statement κυκλικό καλάθι του brand διακοσμείται κι αυτό φέτος με το μοτίβο Kyma στη laser cut ξύλινη μορφή του και το cult αξεσουάρ αποκτά μια σύγχρονη προσέγγιση.
Ψάθινα wide brim και Panama καπέλα, από την άλλη, αποκτούν έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα καθώς ζωγραφίζονται στο χέρι και μια σειρά από ζώνες που σμιλεύουν τη σιλουέτα με τον πιο κομψό τρόπο ολοκληρώνουν τη συλλογή των THEMIS • Z αξεσουάρ.

SHOP ONLINE
www.themisz.com

FOLLOW US
Instagram: www.instagram.com/themiszc
Facebook: www.facebook.com/ThemisZofficial



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!