Jessica Jaymes: Το τραγικό τέλος της γυναίκας που ξεκίνησε ως δασκάλα δημοτικού και έγινε η μεγαλύτερη πορνοστάρ


Το πραγματικό της όνομα της ήταν Jessica Redding, αλλά έγινε γνωστή ως πορνοστάρ με το ψευδώνυμο, Jessica Jaymes που είναι συνδυασμός του αληθινού της ονόματος και του εραστή της όταν ξεκίνησε καριέρα στη βιομηχανία του πορνό, James.

Η Jessica Redding ή Jaymes γεννήθηκε στο Anchorage της Αλάσκα στις 8 Μαρτίου του 1976 με Τσέχικη και Γαλλική καταγωγή και πατέρα που εργαζόταν ως μυστικός πράκτορας στην υπηρεσία καταπολέμησης των ναρκωτικών!

Αρχικά, οι σκέψεις της Jessica δεν ήταν να γίνει διάσημη και να ασχοληθεί με το χώρο του θεάματος. Φοίτησε στο Κολλέγιο Στρατιωτικών Σπουδών πριν αποφοιτήσει από το πανεπιστήμιο, Rio Salado Community της Αριζόνα. Στη συνέχεια ακολούθησε επαγγελματική πορεία στην παιδεία καθώς εργάστηκε ως δασκάλα για 3 χρόνια διδάσκοντας παιδιά της τέταρτης, πέμπτης και έκτης τάξης.

Πολύ γρήγορα και συγκεκριμένα μέσα σε 2 χρόνια μετά την αρχή της καριέρας της ως πορνοστάρ, έγινε ευρέως γνωστή καθώς το 2004 έγινε το πρώτο μοντέλο που υπέγραψε συμβόλαιο με το τηλεοπτικό Hustler, «τίτλο» που διατήρησε μέχρι και το τέλος της ζωής της. Την ίδια χρονιά θα γίνει εξώφυλλο και στο περιοδικό Hustler, ως «Hustler Honey of the Year», ενώ το 2008 ανακηρύχθηκε «Pet of the Month» στο περιοδικό Penthouse. Με το όνομά της να είναι ανάμεσα στα κορυφαία, η Jessica συν ίδρυσε το 2008 τη δικής πορνογραφική εταιρία παραγωγής με το όνομα Spizoo.

Διαβάστε περισσότερα στο Ethnos.gr

 

 

The post Jessica Jaymes: Το τραγικό τέλος της γυναίκας που ξεκίνησε ως δασκάλα δημοτικού και έγινε η μεγαλύτερη πορνοστάρ appeared first on Peoplegreece.com.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!