Jason Momoa: Το δημόσιο ξέσπασμά του για το τέλος του GOT


Το φινάλε της δημοφιλούς σειράς Game of Thrones, φαίνεται πψς άφησε δυσαρεστημένη μια μεγάλη μερίδα του κοινού της. Ανάμεσα σε εκείνους που μπορεί να μην έμειναν και τόσο ικανοποιημένοι με τον τρόπο που έπεσε η αυλαία στη θρυλική σειρά είναι και ο Jason Momoa, ο ηθοποιός που ενσάρκωσε τον Καλ Ντρόγκο, πρώτο σύζυγο της Ντενέρις και αρχηγό των Ντοθράκι.

Ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος είναι φίλος με την Εμίλια Κλαρκ, αποφάσισε να δει το 6ο επεισόδιο κάνοντας Instagram live και καταγράφοντας τις αντιδράσεις του που ήταν το λιγότερο επικές. Ο Jason Momoa, δεν δίστασε να βρίσει τον Τζον Σνόου που σκότωσε την «αγαπημένη» του Ντάνι και επέστρεψε στην Νυχτερινή Φρουρά.

«Άντε γ@@@σου αλήτη!», ήταν η πρώτη του αντίδραση, ενώ όταν είδε ότι ο Τζον επιστρέφει στη Νυχτερινή Φρουρά είπε: «Για να καταλάβω. Επιστρέφεις σε ό,τι στο διάολο έκανες από την αρχή, και σκοτώνεις την Καλίσι; Θεέ μου! Πρέπει να πάω σε ένα μπαρ και να πλακωθώ με κάποιον».

Δεν είναι πάντως σίγουρο το κατά πόσο οι αντιδράσεις του ήταν αληθινές ή απλά προσπάθησε να καυτηριάσει τις υπερβολικές αντιδράσεις των θαυμαστών της σειράς μετά το τελευταίο επεισόδιο. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε πως τον ηθοποιό τον συνδέει και μια στενή φιλία με την Εμίλια Κλαρκ η οποία ίσως και να του είχε προδώσει το τέλος.

The post Jason Momoa: Το δημόσιο ξέσπασμά του για το τέλος του GOT appeared first on Peoplegreece.com.



πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!